«Με θύμωσε πάρα πολύ! Ντράπηκα ως γυναίκα» - Η Γραμμέλη ξεφτίλισε την πρεμιέρα του GNTM 5

«Μιλάμε για πολύ σκληρό reality πάντως»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με θύμωσε πάρα πολύ! Ντράπηκα ως γυναίκα» - Η Γραμμέλη ξεφτίλισε την πρεμιέρα του GNTM 5

Την πρεμιέρα του GNTM 5 σχολίασαν στην εκπομπή Πρωινό μας. Στο νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων θα δούμε και γυναίκες άνω των 40 και των 50, ενώ στο πρώτο επεισόδιο αποθεώθηκε μια 79χρονη γυναίκα ακόμη και περπατώντας με το μαγιό της. Η Αφροδίτη Γραμμέλη λοιπόν, ανέφερε στον αέρα πως θύμωσε πολύ με τα όσα παρακολούθησε.

Τα "καρφιά" της Γραμμέλη στο GNTM 5

«Χθες, το επεισόδιο με θύμωσε πάρα πολύ και οφείλω να πω ότι ντράπηκα και ως γυναίκα και ως τηλεθεάτρια, να βλέπω ένα reality να χρησιμοποιεί τη διαφορετικότητα και τη γυναικεία κακοποίηση ως όχημα για την τηλεθέαση. Γιατί για μένα είναι αυτό καθαρά, μην κοροϊδευόμαστε.

Η γυναικεία κακοποίηση και διαφορετικότητα είναι πάρα πολύ σοβαρά θέματα. Δεν χρησιμοποιούνται στις οντισιόν ενός reality μόδας και μετά ξεχνιούνται. Γιατί αυτές οι γυναίκες, στους προηγούμενους κύκλους έφτασαν μέχρι ένα σημείο. Στο τέλος, λοιπόν, επειδή η κ. Καγιά επανέλαβε πάρα πολλές φορές τον όρο στερεότυπο, φτάνει το στερεότυπο, φτάνει το 1.85 55 κιλά. Το οποίο δεν κάνει και την καριέρα που θα έπρεπε να κάνει μέσα από το GNTM.

Υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες ανάμεσά μας και η βοήθεια εκτός από ένα βήμα στο όνειρο, είναι όταν σβήνουν τα φώτα. Το να κάνουμε τους σημαντικούς στη ζωή αυτών των γυναικών, θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, όταν καθόμαστε στην κριτική επιτροπή ενός reality μόδας. Δεν το χρησιμοποιούμε αυτό για την τηλεόραση. Μιλάμε για πολύ σκληρό reality πάντως», κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Έλενα Χριστοπούλου, από την πλευρά της, είπε: «Με ενόχλησε η λέξη μονόφρυδο που άκουσα για μία κριτή που είναι εκεί, το οποίο για μένα είναι 100% ρατσιστικό σχόλιο για να το αφήνουμε να παίζει. Είναι σαν να δίνουμε τροφή στον κόσμο να πατήσει επάνω και αυτό να το κάνουμε τραγέλαφο».

Δείτε όλα τα highlights του GNTM

Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας αλλά και η Σοφία Χατζηπαντελή ως guest ήρθαν για να βρουν το επόμενο top model της Ελλάδας. Την εμφάνισή της έκανε και η Έλενα Γαλύφα ως hostess των υποψήφιων η οποία ένιωσε πιο άνετα να μιλά στα αγγλικά από ό,τι φαίνεται για να συστηθεί. Μάλλον θα είναι και η πρώτη αφορμή για τους περισσότερους στο Twitter μιας και δεν τους ξεφεύγει τίποτα. (δείτε εδώ την πρώτη παίκτρια που έιναι ήδη μέσα στο σπίτι)

«Πριν πέντε χρόνια όταν ξεκινούσε το GNTM, δεν πίστευα ότι η μόδα και το μόντελινγκ θα ενδιέφερε τόσο πολύ τον κόσμο. Σήμερα πλέον, μετά από εκατοντάδες φωτογραφήσεις και χιλιόμετρα πασαρέλας, ο στόχος μας στο GNTM είναι ο ίδιος. Να σας ιντριγκάρουμε και να προκαλούμε το ενδιαφέρον σας με τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία μας».

Την έναρξη έκανε η 47χρονη Άννα από το Χαλάνδρι η οποία συγκίνησε για τα καλά τους πάντες .

Συγκεκριμένα, η τραγική εξομολόγησή της ότι από μικρό παιδί έτρωγε πολύ ξύλο από τον πατέρα της γι΄αυτό και παντρεύτηκε νωρίς για να ξεφύγει από τον εφιάλτη έκανε την Βίκυ Καγιά να κλάψει. Έτσι η ίδια λίγο αργότερα πήρε τα πολυπόθητα "ναι" για την επόμενη φάση.

Βγήκε εκτός εαυτού η Βίκυ Καγιά ενάντια της κριτικής επιτροπής

Η Έλενα από την Κύπρο δίχασε για τα καλά την κριτική επιτροπή με την άκρως εντυπωσιακή εμφάνισή της. Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να σχολιάσει το γεγονός ότι δεν της πάει καθόλου η απόχρωση του ξανθού που έχει επιλέξει.

Φυσικά δεν στάθηκε μόνο εκεί καθώς η ίδια δεν δίστασε να σχολιάσει το γεγονός επίσης ότι έχει βαφτεί αρκετά για το catwalk της. Έτσι, τόνισε χαρακτηριστικά «Μας δίνουν το διαμάντι και το κοιτάμε στα δόντια».

Τα σάρωσε όλα διαγωνιζόμενη με τα πιο γρήγορα «ναι»

Η19χρονη Αλεξία από τη Θεσσαλονίκηη οποία δεν εκπροσωπείται από κάποιο πρακτορείο έφερε έναν καινούργιο αέρα στην πρώτηβ οντισιόν του ριάλιτι μόδας του STAR.

Συγκεκριμένα, δεν κατάφερε να πάρει μόνο ένα "ναι" αλλά 4 ολόκληρα μιας και όση ώρα έπαιρνε τη βαθμολογία των τεσσάρων κριτών, έκανε και τις πόζες της προκειμένου να τους εντυπωσιάσει. Φυσικά, μετά το τελικό αποτέλεσμα η διαγωνιζόμενη δεν έκρυψε την χαρά της.

"Άναψαν" τα αίματα" ανάμεσα στην Καγιά και την Χατζηπαντελή

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του GNTM 5 τα αίματα "άναψαν" για τα καλά ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Σοφία Χατζηπαντελή. Μεταξύ άλλων, η κύρια αφορμή ήταν η 21χρονη Εύα η οποία προκάλεσε αίσθηση.

Το εν λόγω κορίτσι είχε ένα έντονο φουντωτό μαλλί, το οποίο αφενός έκανε εντύπωση αφετέρου έκανε τους κριτές να θέλουν να της το αλλάξουν. Όταν λοιπόν την ρώτησαν για το αν είναι θετική στο να της αλλάξουν το μαλλί της, η απάντηση της ήταν αρνητική.

Έτσι η Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να αλλάξει άποψη λίγο αργότερα με αποτέλεσμα να μην πει το τελικό "ναι". Από την άλλη η Χατζηπαντελή με το έντονο φρύδι δεν δίστασε να μην τοποθετηθεί καθώς λίγο αργότερα ξεκίνησε η έντονη λογομαχία μεταξύ τους.

Ξέσπασε ο Σοφρωνίου με διαγωνιζόμενη

Η Δήμητρα από το Κιλκίς εμφανίστηκε μπροστά στους τέσσερις κριτές και προσπάθησε να τους εντυπωσιάσει για να περάσει στην επόμενη φάση.Ωστόσο μια απάντησή της κατάφερε να εξοργίσει τον κριτή, Τάσο Σοφρωνίου καθώς δεν του άρεσε καθόλου αυτό που άκουσε.

«Δεν θέλω δικαιολογίες. Σιχαίνομαι τα κλισέ και τις δικαιολογίες. Αυτό ήταν όχι για μένα. Δικαιολογία και κλισέ! Σκότωσέ με καλύτερα, αίμα δε θα τρέξει!. Είσαι κουκλάκι όμως. Αν θες να ασχοληθείς με τη μόδα, υπάρχουν και άλλοι τρόποι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο φωτογράφος λίγο αργότερα».

Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή διέκοψε τη συζήτηση

Μετά την audition της Νικόλ Τσούλος , υπήρξε μια ένταση ανάμεσα στους κριτές. Ο λόγος της διαφωνίας ήταν ο όρος “Diversity”.

Ο κάθε ένας κριτής είχε τη δική του άποψη, με τη Χατζηπαντελή να εκφράζει αρκετά έντονα τη δική της και να εξηγεί στους συναδέλφους της ποιο είναι το ιδανικό μοντέλο για εκείνη, ενώ στο τέλος σταμάτησε την συζήτηση.

Σε σοκ όλοι με την 79χρονη που πήγε στις οντισιόν

Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν μπροστά τους την 79χρονη Τίτσα, καθώς δεν περίμεναν να δούνε στις οντισιόν μία κυρία σε αυτή την ηλικία.

Η ίδια κατάφερε να τους κερδίσεικ όλους με το μπρίο και απαράμιλλο στυλ της. Μάλιστα, οι κριτές έπαθαν πλάκα μόλις την είδε και με μαγιό.