Την έκοψαν από το GNTM πέρυσι γιατί είχε κάνει πλαστική στα χείλη - Σήμερα, έτσι όπως είναι, θα την περνούσαν σίγουρα

Δείτε φωτογραφίες της, θυμίζει Ιωάννα Μπέλλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την έκοψαν από το GNTM πέρυσι γιατί είχε κάνει πλαστική στα χείλη - Σήμερα, έτσι όπως είναι, θα την περνούσαν σίγουρα

Το GNTM ήρθε πιο ανανεωμένο από ποτέ φέτος, και πολύ ανοιχτό στην διαφορετικότητα. Η κριτική επιτροπή πλέον λέει ναι σε γυναίκες που έχουν πάνω στο σώμα τους τρύπες, τατουάζ, παραπάνω κιλά, λιγότερα κιλά από όσα πρέπει και είναι μεγαλύτερες ηλικιακά, μέχρι και 79χρονες παίρνουν (δείτε εδώ την Τίτσα από το Παναγιωτίτσα που τελικά πέρασε). Γενικά ψάχνουν αυτό το διαφορετικό για το οποίο πέρυσι είχαν.. πετσοκόψει κόσμο!

Θυμάστε την Χριστιάννα Κατσιέρη του GNTM;

Μνήμες από την οντισιόν της Ιωάννας Μπέλλα είχε ξεπνήσει εκείνο το επεισόδιο του GNTM 4 μιας και οι κριτές απέρριψαν μία διαγωνιζόμενη η οποία ήταν μόλις 18 χρονών και είχε βάλει υλικό στα χείλη της για να φαίνονται πιο σαρκώδη.

Ο λόγος για τη Χριστιάννα που ήθελε - κι από ότι μαθαίνουμε πλέον τα κατάφερε - να ασχοληθεί με τη μόδα. Το κορίτσι άρεσε αρκετά στους κριτές, ωστόσο δεν τους άρεσε που αν και μόλις 18 ετών έχει… πειράξει τα χείλη της.

Πως είναι σήμερα

Με τα τωρινά δεδομένα, όμως, αν είχε πάει φέτος, σίγουρα θα είχε γίνει αποδεχτή ή τουλάχιστον θα είχε περισσότερες ελπίδες να πάρει από κάποιον κριτή αυτό το πολυπόθητο ναι!

GNTM Χριστιάνα Κατσιέρη υαλουρονικό χείλη

GNTM Χριστιάνα Κατσιέρη

GNTM Χριστιάνα Κατσιέρη πλαστικές