''Πρέπει να σεβαστούν την επιθυμία της'' - Οι Αρχές δεν επιτρέπουν την αποτέφρωση της Καραγιάννη

''Παγώνει'' η διαδικασία αποτέφρωσής της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει τις τελευταίες μέρες η είδηση του θανάτου της αείμνηστης ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου Μάρθας Καραγιάννη. Χιλιάδες είναι τα μηνύματα που έχουν γνωστοποιηθεί από συνεργάτες, φίλους και συγγενείς που αδυνατούν να πιστέψουν την απώλεια της αγαπημένης τους Μάρθας. Ωστόσο όπως έγινε σήμερα γνωστό στην εκπομπή «Super Κατερίνα», παρά την γραπτή της επιθυμία να αποτεφρωθεί υπάρχουν κάποια γραφειοκρατικά εμπόδια που παγώνουν τη διαδικασία.

Είναι μια καλλιτέχνιδα που άφησε το στίγμα της όσο λίγες σε ότι και αν έκανε, είτε με την παρουσία της στον κινηματογράφο, είτε με τις guest εμφανίσεις της σε νεότερα σίριαλ. Μάλιστα μετά το άκουσμα του θανάτου της η Φίνος Φιλμ μέσα από την οποία ''άνθισε'' στο χώρο, της έκανε ένα συγκινητικό αφιέρωμα.

Αυτός είναι ο λόγος που ''παγώνει'' η διαδικασία αποτέφρωσης της Μάρθας Καραγιάννη

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Δημήτρης Σούρας δεν ισχύει το χαρτί που άφησε η Μάρθα Καραγιάννη περί αποτέφρωσή της καθώς όπως είπε, οι Αρχές ζήτησαν να υπάρχει τουλάχιστον σε αυτό μια υπογραφή από συγγενικό της πρόσωπο πρώτου βαθμού.

«Η Μάρθα δεν έχει κανέναν συγγενή, ο μόνος άνθρωπος δίπλα της ήταν η Ντόρα Δούμα».

Την ίδια ώρα στην εκπομπή μίλησε και η Ντόρα Δούμα, η οποία σε κακή ψυχολογική κατάσταση και κλαίγοντας, είπε:

«Πρέπει να σεβαστούν την επιθυμία της! Δεν μπορώ να μην πραγματοποιήσω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας».

Που και πότε θα γίνει η κηδεία της

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος της Μάρθας Καραγιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής (18/9). Στο πλευρό της στον θάνατό της ήταν η Ντόρα Δούμα καθώς και ο Δημήτρης Σούρας, ο οποίος ήταν και αυτός που έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου της και περιέγραψε με λεπτομέρειες της τελευταίες στιγμές της αγαπημένης ηθοποιού.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε πριν από λίγα λεπτά η εκπομπή Super Κατερίνα, η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (22/9) στις 12:00 μ.μ. στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί για στεφάνια, τα χρήματα να κατατεθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού».