«Εάν θέλουν τέτοια πράγματα ας...» - Η Παπαρίζου μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το ξύλο στα MAD

«Ήταν πολύ δυσάρεστο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εάν θέλουν τέτοια πράγματα ας...» - Η Παπαρίζου μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το ξύλο στα MAD

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου η οποία απάντησε χωρίς δυσκολία σε ερώτηση που της έκανε η Φαίη Σκορδά για τον Ανδρέα Καψάλη. Μεταξύ άλλων όμως, μίλησε και για το άσχημο περιστατικό στα MAD όπου παραλίγο να τραυματιστεί την ώρα που έπαιζαν ξύλο Snik και Light με τους σωματοφύλακες τους.

Μάλιστα, είχε βγει και δημοσίευμα που έλεγαν πως "ήθελαν νεκρή την Παπαρίζου", κάτι που προφανώς και δεν ίσχυε. Η τραγουδίστρια απέφευγε τόσο καιρό να σχολιάσει κάτι, όμως σήμερα 20/9 μίλησε ανοιχτά.

Η δήλωση της Παπαρίζου για το περιστατικό στα MAD

«Ήταν πολύ δυσάρεστο το περιστατικό στα MAD. Δεν μου αρέσει η βία. Δεν πιστεύω στη βία. Πιστεύω ότι για όλα βρίσκονται λύσεις. Όπως τώρα. Ζούμε έναν τεράστιο πόλεμο. Κάποια στιγμή θα βρεθεί μια λύση. Είναι πολύ δυσάρεστο. Ειδικά μετά από δύο χρόνια που ο μουσικός κόσμος ήταν κλεισμένος. Δεν έχω τίποτα με τα παλικάρια. Να είναι καλά αλλά εάν θέλουν τέτοια πράγματα ας τα ταχτοποιήσουν μόνοι τους», είπε.

Ο Αλκαίος αποκαλύπτει το σκηνικό με την Παπαρίζου στα Mad VMA

Το πρωί της Παρασκευής 30/6 δηλώσεις του Γιώργου Αλκαίου προβλήθηκαν στην εκπομπή Happy Day, σχετικά με το λυπηρό συμβάν στα βραβεία MAD VMA 2022 και το act με την Έλενα Παπαρίζου που δεν έγινε ποτέ, μιας και η τραγουδίστρια αποχώρησε από το στάδιο μετά τα γεγονότα, ενώ έκανε και μία αποκάλυψη για όσα τον είχαν ενοχλήσει στην αρχή της καριέρας του.

«Ήμασταν ουσιαστικά το τελευταίο act της βραδιάς με την Έλενα Παπαρίζου και θα κάναμε ντουέτο το «τι, τι». Πήγα, είδα την Έλενα στον διάδρομο όπου ήρθε κλαίγοντας. Εννοείται μου είπε ότι δεν μπορούσε να βγει και της απάντησα ότι αλλάζουμε και φεύγουμε» ανέφερε ο Γιώργος Αλκαίος.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που τον πείραξαν, ο γνωστός τραγουδιστής είπε πως «υπήρχαν πολλά, ειδικά στην αρχή της καριέρας μου, το ‘93-94 ότι κάτι συμβαίνει με την Ελένη Μενεγάκη που ήμασταν φίλοι και συνεχίζουμε να είμαστε. Είχε γίνει εξώφυλλο».