Reunion 21 χρόνια μετά για «Στέλλα» και «Σωτήρη» - Λύθηκε το μυστήριο με τα γυρίσματα του «Είσαι το ταίρι μου»

Όσα αποκάλυψαν Σταυροπούλου και Γεωργούλης στο «Πάμε Δανάη»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Reunion 21 χρόνια μετά για «Στέλλα» και «Σωτήρη» - Λύθηκε το μυστήριο με τα γυρίσματα του «Είσαι το ταίρι μου»

Πολλοί χτυποκαρδήσαμε στο άκουσμα της είδησης ότι ο Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου, επιστρέφουν στο «Είσαι το ταίρι μου», μετά από βίντεο στο tik tok που τους έδειχνε να γυρνάνε τη θρυλική σκηνή με τη μηχανή. Ωστόσο τα γυρίσματα, αφορούσαν την αναβίωση της σκηνής για χάρη της εκπομπής «Πάμε Δανάη», στην οποία και έδωσαν συνέντευξη ενθυμούμενοι τις όμορφες στιγμές τους στη σειρά.

Υπενθυμίζεται ότι τα βίντεο στο tik tok τους έδειχναν καβάλα στη μηχανή του Γεωργούλη με backround μουσική το τραγούδι από τους τίτλους σειράς. Δεν είχε γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση, ούτε για συνέχιση της σειράς, ούτε για το αν επρόκειτο να γίνει κάποια τηλεταινία ή διαφήμιση και έτσι πολλοί ελπίζαμε, όντως να δούμε ξανά στις οθόνες μας το αγαπημένο «Είσαι το ταίρι μου».

Οι αναμνήσεις του Γεωργούλη και της Σταυροπούλου από τη σειρά

Περιέγραψαν λοιπόν στην εκπομπή τις όμορφες στιγμές τους από τα γυρίσματα:

«Εάν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχα πάρει αυτή την πορεία, ήμουν ταμένος ότι θα γίνω πολίτικος μηχανικός», εξομολογήθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης στην Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου είπε στη συνέχεια: «Ήμασταν ψαρωμένοι στα πρώτα γυρίσματα και το σκάσαμε με τη μηχανή για το διπλανό χωριό, προσποιούμενη ότι πονάει η κοιλία μου. Ρώτησα τον Αλέξη πώς να καθίσω στην μηχανή και μου απάντησε ότι δεν πρέπει να κάνω τίποτα, μονό να τον αγαπάω. Σε απόδραση από τα γυρίσματα για μπάνιο έκανα την άνετη και ο Αλέξης μου λέει: “τι; θα βάλουμε μαγιό;”».

Oι δυο τους αποκάλυψαν πως όταν έκαναν γυρίσματα καλοκαιριού μέσα στο καταχείμωνο τους έδιναν παγάκια για να μη φαίνεται το χνότο τους από το κρύο, ενώ χαραγμένες θα τους μείνουν οι αντιδράσεις τον θαυμαστριών του Αλέξη Γεωργούλη, οι οποίες φώναζαν το όνομά του και κρέμονταν από τα παράθυρα.

«Όταν έμεινες σπίτι μου σε πήραν χαμπάρι και την επομένη η πόρτα μου είχε γεμίσει σημειωματάκια», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου και συμπλήρωσε: «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν στην παράλια όταν έπρεπε να φάω βραστά αυγά. Νόμιζα θα βγω με αναφυλαξία».

«Ήταν από τα πιο ευχάριστα και χαλαρά γυρίσματα που έχω κάνει εξαιτίας σου», απάντησε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Κι όμως δεν ήταν στο «Είσαι το ταίρι μου» ο πιο ακριβοπληρωμένος ρόλος του

Πριν από κάποιους μήνες σε συνέντευξή του στο MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για τις σπουδές του, τον πιο ακριβοπληρωμένο ρόλο του, την παρακολούθηση που υπέστη από θαυμαστή αλλά και για το αν εκμεταλλεύτηκε την εμφάνισή του για υψηλότερες αμοιβές. Ακόμη αναφέρθηκε στο αν έχει σχέση και για το πως του έχουν χρεώσει ως σχέση την αδερφή του.

Ο ευρωβουλευτής του Σύριζα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εγώ ποτέ δεν το πήρα πάνω μου ότι είμαι Sex Symbol, εγώ απλά το εκμεταλλεύτηκα στην τιμή για έναν ρόλο».

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Κάποια στιγμή μου έκαναν δώρο ένα βιβλίο και όταν το άνοιξα έγραφε τι έκανα κάθε λεπτό. Και λες, «Α, θαυμάστρια»! Κι αν ήταν ο Μπάμπης και ήταν δυο μέτρα παραπάνω από μένα; Με φόβισε πως κάποιος με παρακολουθούσε 24 ώρες το 24ωρο και κάποια στιγμή αποφάσισε να το εκμυστηρευτεί».

Ακόμα ανέφερε πως: «Ο πιο ακριβοπληρωμένος ρόλος ήταν αυτός στην Κινούμενη Άμμο, που έγραφα κιόλας το σενάριο».

Τέλος, μίλησε για το καινούργιο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει στις 14 Φλεβάρη, ενώ τα έσοδά του θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό (Δείτε εδώ όσα είπε για το νέο του τραγούδι).