Ο Αλέξης Γεωργούλης έγινε τραγουδιστής - Το τραγούδι που κυκλοφόρησε για καλό σκοπό

Οι πρώτες του δηλώσεις στον αέρα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Αλέξης Γεωργούλης έγινε τραγουδιστής - Το τραγούδι που κυκλοφόρησε για καλό σκοπό

Στροφή στην καριέρα του έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος έγινε τραγουδιστής για καλό σκοπό και μάλιστα έχει ήδη κυκλοφορήσει το τραγούδι του, το οποίο ερμηνεύει μαζί με τον Φώτη Ανδρικόπουλο με τίτλο «Θα κρατηθώ».

Το τραγούδι «Θα κρατηθώ» που είναι εμπνευσμένο από τη ρήση του Σκύθη ηγεμόνα και φιλοσόφου Ανάχαρσι: «Ο εχθρός του ανθρώπου είναι ο ίδιος εαυτός του», μιλάει για την αγάπη που υψώνεται προστατευτικά ανάμεσα στους ανθρώπους και τη φθορά που από τους όμοιούς τους εκπορεύεται.

Το τραγούδι που συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό ασπρόμαυρο music video γυρισμένο στο studio, σε σκηνοθεσία της Ήρας Δράκου και φωτογραφία του Νίκου Καρούζου κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Τις ρήσεις στην αρχή του τραγουδιού απαγγέλει ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, μίλησε μάλιστα στην σημερινή 2/2 εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στο τραγούδι και στο πως πήρε αυτή την απόφαση ενώ πριν λίγο είχε μιλήσει για το διάστημα που βρισκόταν ένα βήμα πριν τον γάμο.

Οι δηλώσεις του Γεωργούλη για το τραγούδι που κυκλοφορήσει

"Θεώρησα ότι μου κάνουν πόλεμο, ότι εμπλέκομαι με τα πίτουρα"

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (6/10) ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί ενώ πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει και για το σάλο με τα 25.000 ευρώ.

«Κερδίσαμε βραβείο ως Ομάδα Φιλίας Πολιτιστικών Δημιουργών για την προσφορά μας στον πολιτισμό. Αισθάνθηκα πολύ καλά με βράβευση, σημαίνει πως κάτι κάναμε καλά. Μέσα στην πολιτική εκείνοι που φτιάχνουν νόμους ξεχνούν ότι αυτοί οι νόμοι είναι για ανθρώπους. Όλοι οι πολιτικοί πρέπει να είναι πρώτα από όλα καλλιτέχνες. Ο καλλιτέχνης χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχει.

Δεν έχω δει ακόμα κάποια κριτική για αυτά που έχω κάνει στην πολιτική. Έχει τύχει μόνο να με επικρίνουν, όχι όμως για τη δουλειά που έχω κάνει. Θεώρησα ότι μου κάνουν πόλεμο. Ένιωσα ότι εμπλέκομαι με τα πίτουρα. Αισθάνομαι πολιτικό ον, όχι όμως πολιτικός.

Είχα αλαζονεία όταν συζητούσα για τον “Εραστή δυτικών προαστίων”, γιατί από εμένα εξαρτήθηκε το αν θα γίνει η σειρά. Με έχει περιορίσει πάρα πολύ στο θέατρο η τηλεοπτική μου επιτυχία. Όταν έχει τηλεοπτική επιτυχία, αν κάνεις θεατρική αποτυχία σε διαλύουν.

Υπήρξε κάποια στιγμή που είπα ότι τα παρατάω στη δεύτερη χρονιά από το “Είσαι το ταίρι μου”. Ένιωθα ότι όλα είναι μάταια. Είχα αποφασίσει τότε να σπουδάσω στο μαθηματικό.

Οι καταγγελίες και το #MeToo υπήρχαν σα γεγονότα και παλιότερα, τώρα όμως βρήκαν ένα τρόπο να βγουν προς τα έξω ώστε να αντιδράσει η κοινωνία. Δεν έχω βιώσει κάποια κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο. Είναι θέμα εξουσίας. Δεν παίζει ρόλο το αν είσαι ωραίο παιδί ή όχι. Αρνήθηκα προτάσεις. Πιστεύω ότι πλέον θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Ελπίζω να μη σταματήσει όλο αυτό.

Πρότεινα στο Ευρωκοινοβούλιο να υπάρχει ένα πρωτόκολλο για το πώς ένα σκηνοθέτης, ένας καθηγητής, ή ένας προπονητής πρέπει να διδάσκουν. Δεν είναι μόνο οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις, υπάρχουν και άλλες.

Όταν έπαθα το ατύχημα με τη μηχανή, μέχρι να καταλάβω ότι μπορεί να πεθάνω δε σκεφτόμουν τίποτα. Πάνω στο φορείο κατάλαβα το πόσο απλό είναι όταν φεύγουμε».