''Είμαι έξαλλη, έχουν μπερδέψει την...'' - Ξέσπασε η Μπέτυ Μαγγίρα μετά τα όσα είδε στην πρεμιέρα του GNTM

Έβαλε στη θέση τους τους κριτές

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Είμαι έξαλλη, έχουν μπερδέψει την...'' - Ξέσπασε η Μπέτυ Μαγγίρα μετά τα όσα είδε στην πρεμιέρα του GNTM

Μπορεί οι κριτές αλλά και η παραγωγή του GNTM να έχουν βαλθεί να αποδείξουν ότι φέτος θα υποστηρίξουν τη διαφορετικότητα με κάθε τρόπο μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο οι μέχρι τώρα επιλογές τους και οι τσακωμοί τους με αφορμή τις παίκτριες έχουν σηκώσει ''κύμα'' αντιδράσεων. Μία από αυτούς που ξέσπασαν με τη συμπεριφορά τους, ήταν και η Μπέτυ Μαγγίρα που μέσα από την εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα», τους κατακεραύνωσε για τα λεγόμενά τους.

Και δεν ήταν η μοναδική που είχε αυτή την αντίδραση όσον αφορά τα όσα προβλήθηκαν στις πρεμιέρες. Eνοχλημένος παρουσιάστηκε και ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», με αφορμή την στάση της Καγιά, απέναντι στην κοπέλα για την οποία μίλησε και η Μαγγίρα, την Εύα Ανδρέου.

Ενοχλημένη η Μπέτυ Μαγγίρα από τη στάση των κριτών στο GNTM

Με αφορμή λοιπόν την παίκτρια Εύα Ανδρέου την οποία απέρριψαν λόγω της άρνησής της στο ενδεχόμενο να ξυρίσει το χαρακτηριστικό άφρο μαλλί της, η Μπέτυ Μαγγίρα είπε:

«Έχουμε μπερδέψει την τρίχα με την κληματαριά. Όταν η κοπέλα αυτή θα φτάσει στο σημείο να δεχτεί μια πρόταση από μια εταιρεία, όπου θα της ζητούν να ξυρίσει το κεφάλι της, με μεγάλη αμοιβή, ας το σκεφτεί μόνη της. Το μόνο που έχει να χάσει είναι απλά τη δουλειά. Μην τρελαινόμαστε. Το κορίτσι αυτό, όλο της τo attitude ξεκινάει από το μαλλί της, γιατί πρέπει να το ξυρίσει; θα χάσει απλά τη δουλειά.

Είναι σαν να της κλείνουν την πόρτα στο μόντελινγκ, επειδή δεν ξυρίζει τα μαλλιά της, ενώ μπορεί και να μην της ζητηθεί ποτέ, δεν θα την πετάξει κανένα πρακτορείο για αυτό τον λόγο. Είμαι έξαλλη», είπε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Μπέττυ Μαγγίρα.

Aυτό είναι το instagram της κούκλας Εύας Ανδρέου που δίχασε την επιτροπή

Η Εύα εμφανίστηκε μπροστά στους 4 κριτές και τους εντυπωσίασε με τα afro μαλλιά της. Αμέσως η Βίκυ τη ρώτησε αν θα ξύριζε τα μαλλιά σε περίπτωση που της το ζητούσαν με την κοπέλα να απαντά αμέσως αρνητικά. Και εκεί είναι που η Καγιά χαρακτήρισε την κοπέλα απόλυτη στην άποψή της λέγοντας μάλιστα ότι δεν είναι επαγγελματίας, ενώ και ο Σοφρωνίου με τον Καράβα συμφώνησαν βρίσκοντας απέναντί τους τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Σοφία Χατζηπαντελή παραδέχθηκε ότι ο Jean Paul Gaultier τής πρότεινε να βάψει μαύρα τα μαλλιά της για μία δουλειά. Και η ίδια το έκανε- όπως είπε- γιατί το ήθελε, της άρεσε σαν ιδέα. Όχι γιατί έπρεπε να πάρει τη δουλειά. Έτσι συμβούλευσε και την Εύα Ανδρέου να πράττει, με την κοπέλα τελικά να μην περνά στην επόμενη φάση.

Ωστόσο όπως μπορείτε να δείτε από το Instagram της έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις, catwalks, fashion shows και hair fashion shows και επέλεξε να συμμετάσχει στο GNTM για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Τελικά, όμως, τα 3 «όχι» των Σοφρωνίου, Καράβα και Καγιά δεν την άφησαν να περάσει στην επόμενη φάση.

H Eύα Ανδρέου που είδαμε στην οντισιόν του GNTM

H Eύα Ανδρέου me tα χαρακτηριστικά άφρο μαλλιά

H Eύα Ανδρέου κάνει καριέρα στο μόντελινγκ