''Αυτή είναι η πρώτη είδηση που θέλετε να με ρωτήσετε;'' - ''Ξεσπάθωσε'' η Μπέσσυ Αργυράκη ενάντια στον Λιάγκα

Γιατί ενοχλήθηκε;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Αυτή είναι η πρώτη είδηση που θέλετε να με ρωτήσετε;'' - ''Ξεσπάθωσε'' η Μπέσσυ Αργυράκη ενάντια στον Λιάγκα

Στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε καλεσμένη η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη, με την ίδια να απαντά για όλους και για όλα. Ωστόσο φαίνεται πως η βιασύνη του παρουσιαστή να της αποσπάσει πληροφορίες για μια συγκεκριμένη δήλωση που είχε κάνει για τον Ασημακόπουλο, την ενόχλησε δεδομένου ότι είχε να μιλήσει για πολλά περισσότερα.

Συγκεκριμένα η ερώτηση αφορούσε την δήλωση της με το που έμαθε για τον παρτενέρ στη στο J2US, Γιώργο Ασημακόπουλο τον οποίο φαίνεται να χαρακτήρισε άφωνο. Αν έβλεπε πάντως Survivor, θυμάται καλά τις φωνητικές του ικανότητες μετά το καραόκε πάρτι στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και την μετέπειτα συνεργασία του με την Καρολίνα στο τραγούδι Coco Bongo.

H αντίδραση της Αργυράκη όταν ο Λιάγκας την ρώτησε για τον Ασημακόπουλο

Της είπε λοιπόν ο Λιάγκας: «Όντως εσύ δεν ήθελες τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο J2US επειδή είναι άφωνος;»!
Και η Μπέσσυ Αργυράκη απάντησε: «Αυτή είναι η πρώτη είδηση που θέλετε να με ρωτήσετε; Έρχομαι με πάρα πολλά νέα καλλιτεχνικά»!

Και συνέχισε: «Το βλέπετε αυτό το μπλουζάκι; Είναι από τον Ασημακόπουλο. Είναι φίλος μου 10 χρόνια, εγώ τον πρότεινα, εγώ τον ήθελα, τον ήθελε και η παραγωγή και έτσι βρεθήκαμε να είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα είμαι με τον Ασημακόπουλο. Συναντηθήκαμε, βρεθήκαμε και ήμασταν και πολύ χαρούμενοι και κάποια στιγμή ακούω ότι δεν θα είναι. Μου είπαν από την παραγωγή ότι κάτι άλλο έχει προγραμματίσει στην πορεία. Και μου βγάζουν ξαφνικά ένα πρόσωπο που δεν με αντιπροσωπεύει καθόλου».

Αυτό ήταν το πρώτο τραγούδι του Ασημακόπουλου που θα ανοίξει φτερά για το J2US

Μετά από το Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος έβαλε στόχο να κάνει καριέρα στο τραγούδι, αφού έβγαλε τo single coco bongo, ενώ θα τον δούμε και στο J2US.

Στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τον είχαμε συνηθίσει να μας χαρίζει διάφορες ατάκες, γι αυτόν τον λόγο βρήκε την δικαιολογία να ονομάσει το τραγούδι «Congo Bongo».

Μάλιστα στο βιντεο κλιπ δεν είναι μόνος καθώς εμφανίζεται και η αγαπημένη του φίλη Καρολίνα Καλύβα η οποία μπορεί να μην τραγούδησε αλλά τουλάχιστον χόρεψε.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέβασε το βίντεο κλιπ και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

"Coco Bongo
Στο όμορφο ταξίδι του survivor το έλεγα αμέτρητες φορές...
Coco Bongo !!!
Σκέφτηκα λοιπόν να το κάνω ένα χαρούμενο, καλοκαιρινό τραγούδι.
Έτσι απλά...
Ευχαριστώ την Καρολίνα, που πήρε μέρος στην τρελά μου ...
Διασκεδάστεεεε
στους ρυθμούς του Coco Bongo !!!
Στίχοι - μουσική Oge
Video clip - Βαγγέλης Τσαουσόπουλος".