Άρχισαν οι σπόντες - Η ανάρτηση όλο νόημα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου μετά την πρεμιέρα του GNTM 5

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή instagram / Ismini Papavlasopoulou
Πηγή instagram / Ismini Papavlasopoulou

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 19/09 ο πέμπτος κύκλος του GNTM, το οποίο ήταν αρκετά ανανεωμένο, μιας και θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες όλων σχεδόν των ηλικιών, ενώ νέα είναι και η κριτική επιτροπή.

Μάλιστα, η πρώην κριτής του ριάλιτι μοντέλων, που γνωρίσαμε αρχικά πέρσι ως η γυναίκα που θα έπαιρνε την θέση της Βίκυς Καγιά, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, προχώρησε σε μια ανάρτηση όλο νόημα για την πρεμιέρα.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου μετά την πρεμιέρα του GNTM 5

Το μοντέλο συγκεκριμένα έκανε repost την ανάρτησή ενός φίλου της που έγραψε: “Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα” και πρόσθεσε emoticons γέλιου.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου μετά την πρεμιέρα του GNTM 5

Τι είχε πει για την σύγκριση με την Βίκυ Καγιά

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 19/3 η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα». Η πρώην κριτής του GNTM, μίλησε για τη σύγκριση που βίωνε με την Βίκυ Καγιά, αλλά μοιράστηκε και κομμάτια από την προσωπική της ζωή.

Μπορεί όμως τώρα να έχει «χωνέψει» την σύγκριση και να την βλέπει με μια πιο θετική πλευρά, ωστόσο στο παρελθόν η Ισμήνη τόνιζε πως την αδικεί η σύγκριση με την προκάτοχό της. (Δείτε εδώ τις δηλώσεις της)

«Υπήρχαν στιγμές που ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Φαντάζομαι ότι όσο χαλαρός και άνετος και αν είσαι με τον εαυτό σου και αυτό που έχεις κάνει, θα υπάρξουν και στιγμές που θα το σκεφτείς, θα σε πειράξει, θα σε στεναχωρήσει. Όπως και να γίνει, εμείς, τα μοντέλα, που έχουμε πάει και στο εξωτερικό, το έχουμε περάσει πολύ. Αυτά τα φίλτρα επομένως, τα είχα δημιουργήσει πολλά χρόνια πριν.

Επειδή κάθισα και τα σκέφτηκα λίγο τα πράγματα, τουλάχιστον στο κομμάτι της Βίκυς Καγιά και όλη αυτή τη σύγκριση, όταν έχεις κάνει ένα τέτοιο ξεκίνημα, να είναι η πρώτη μου φορά τηλεοπτικά σε ένα prime time show στην Ελλάδα και μετά από έναν άνθρωπο που έχει χτίσει χρόνια σε αυτό το show και έχει δημιουργηθεί και μια ταυτότητα… Το να φτάνεις να συγκρίνεσαι και να σε βάζουν δίπλα δίπλα, για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί είμαι στο ξεκίνημά μου οπότε τελικά, ήταν κάτι πάρα πολύ ευχάριστο» κατέληξε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανέφερε χιουμοριστικά: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι καλά. Στην τοποθεσία Ελλάδα. Ποτέ δε ξέρεις, μπορεί και αυτός ο άνθρωπος να μην έχει πρόβλημα να ζήσει στο εξωτερικό αν είναι από την Ελλάδα. Δεν έχει σχέση με τον επαγγελματικό μου χώρο».