Ξανά μαζί στην τηλεόραση Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης - Τι ετοιμάζουν και πού θα τους δούμε

Οριστική επανασύνδεση για τους 2 φίλους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανά μαζί στην τηλεόραση Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης - Τι ετοιμάζουν και πού θα τους δούμε

Στην βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα εμφανίστηκε ο Γιώργος Μαυρίδης (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) κάτι που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, μιας και οι 2 παρουσιαστές είχαν σταματήσει να έχουν επαφή.

Ξανά μαζί στην τηλεόραση Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης;

Ωστόσο, φαίνεται πως η επανασύνδεση είναι οριστική και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το δίδυμο του World Party ετοιμάζει το επόμενο κοινό τους τηλεοπτικό project. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως συζητούν για μια special edition του World Party ή ένα παρόμοιο μοτίβο.

Ωστόσο, τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, βέβαια αν όντως τους δούμε ξανά μαζί κάπου τηλεοπτικά, σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον και θα χαρίσουν στο κοινό απολαυστικές στιγμές.

Ξανά μαζί στην τηλεόραση Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης
Πηγή: instagram

Η πρώτη δήλωση του Μαυρίδη για τον Τανιμανίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν ο μόνος άνθρωπος που δεν περιμέναμε να δούμε στα βαφτίσια των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.Οι δυο πρώην συνεργάτες που ήταν κολλητοί φίλοι τσακώθηκαν και απομακρύνθηκαν για πολλά χρόνια.

Πρώτη φορά μετά το World Party λοιπόν, τους είδαμε το απόγευμα του Σαββάτου στη Μύκονο. Μάλιστα, η κάμερα του Mykonos live tv τους απαθανάτισε να έχουν τετ α τετ λίγο πιο μακριά από τον κόσμο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day όπου είπε για τα βαφτίσια «Ήρθαμε να ευχηθούμε στους γονείς, στα παιδιά να είναι ευτυχισμένα, υγιή, οι νονοί πάντα άξιοι και να είναι χαρούμενη η οικογένεια και περήφανοι για τα παιδάκια τους», ενώ όταν τον ρώτησαν για το γεγονός πως πήγε στα βαφτίσια αρκέστηκε να πει ένα «ναι» και η αμηχανία ήταν πολύ έντονη.