Ποζάρει με μαγιό μπροστά στον καθρέφτη - Χαμός με τις νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

«Και η κοιλιά μου μεγαλώνει κάθε μέρα ολοένα και παραπάνω!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή instagram / Ιωάννα Τούνη
Πηγή instagram / Ιωάννα Τούνη

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες η Ιωάννα Τούνη, η οποία περιμένει το μωράκι της μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η ίδια μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από την κύησή της και αυτή τη φορά προχώρησε σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες τους πρώτους μήνες, μιας και είχε πολλούς εμετούς και ζαλάδες, ωστόσο μέρα με την μέρα φαίνεται πως είναι πολύ καλύτερα για αυτό και αρχίζει να απολαμβάνει όσο μπορεί την μοναδική αυτή περίοδο που βιώνει.

Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης 20/9, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο νέες της φωτογραφίες όπου ποζάρει με μαγιό και ανακοινώνει πως βρίσκεται στις 23 εβδομάδες.

Οι νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

«23 weeks pregnant???????????? Και η κοιλιά μου μεγαλώνει κάθε μέρα ολοένα και παραπάνω! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα, με την κοιλίτσα της να είναι πιο φουσκωμένη από ποτέ.

Οι φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Οι νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η αποκάλυψη της για το όνομα του μωρού

Η Ιωάννα Τούνη, από τότε που αποκάλυψε πως είναι έγκυος και περιμένει να γίνει για πρώτη φορά μανούλα με τον παιδί του Δημήτρη Αλεξάνδρου, μιλούσε στο κοινό για την εγκυμοσύνη της, αλλά και για ότι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που ξέρει να το χειρίζεται καλά.

Ήρθε, όμως, η στιγμή για την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη και αποφάσισε πως αυτή θα πραγματοποιηθεί στο κανάλι του ALPHA, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Έτσι, την Παρασκευή 9/9 βρέθηκε στο Happy Day και ένα από τα θέματα που συζήτησε με την παρουσιάστρια ήταν το όνομα του παιδιού της, το οποίο, όπως αποκαλύφθηκε στο εντυπωσιακό πάρτι που της ετοίμασαν οι φίλοι της, είναι αγόρι.

«Είχα πείσει τους φίλους μου ότι περιμένω κορίτσι και το είχα χτίσει εγώ στο κεφάλι μου έτσι, μάλλον επειδή ήθελα πάρα πολύ να δώσω το όνομα της μαμάς μου στο μωρό και να το πω Τάνια, που το Τάνια δεν βγαίνει καν σε αντρικό», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Επειδή είχα δηλώσει στον Δημήτρη ότι είναι κορίτσι και θα το βγάλουμε Τάνια, τώρα που είναι αγόρι μου δήλωσε ότι θα το βγάλει όπως θέλει αυτός. Η αλήθεια είναι πως με τους μπαμπάδες μας δεν έχουμε ιδιαίτερη αγάπη, ούτε εγώ ούτε ο Δημήτρης, για διάφορους λόγους. Οπότε, εφόσον δεν ήταν παρόντες οι μπαμπάδες μας στην ζωή μας ως παιδιά και ενήλικες, νομίζω είναι περιττό να πάρουν για τους τύπους το όνομα του μωρού. Κι εγώ και ο Δημήτρης νιώθουμε το ίδιο, οπότε θα πάρει ένα random όνομα, εύηχο με το Αλεξάνδρου».