«Η ζωή που μοιραστήκαμε μαζί του...» - "Λύγισε" η κόρη του Κώστα Καζάκου στον επικήδειό της

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η ζωή που μοιραστήκαμε μαζί του...» -

Πολύ συγκινητική ήταν η αποχαιρετιστήρια τελετή που πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 20/9 η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ στον Κώστα Καζάκο, που υπήρξε βουλευτής του κόμματος (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο, το παρών έδωσαν οι συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι του ηθοποιού ενώ μάλιστα στο «ύστατε χαίρε» του ηθοποιού ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος, ήταν φορτισμένος. Εκεί βρισκόντουσαν και η τελευταία σύζυγος του εκλιπόντος ηθοποιού μαζί με τα παιδιά τους, με την κόρη του Κώστα Καζάκου, Ηλέκτρα, να ξεσπά σε κλάματα όσο μιλούσε για εκείνον.

Συγκίνηση στο τελευταίο “αντίο” του Κώστα Καζάκου

Η τραγική ιστορία που σημάδεψε την ζωή του Κώστα Καζάκου

Ο γνωστός ηθοποιός αναμφίβολα άφησε το δικό τοθ στίγμα στον χώρο της υποκριτικής. Μάλιστα, ο ίδιος απασχόλησε ιδιαίτερα και με την προσωπική του ζωή καθώς ζησε τον μεγάλο έρωτα με τη Τζένη Καρέζη, ωστόσο, από το 1997 έως σήμερα ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τζένη Κόλλια.

Ένα περιστατικό που γνωρίζουν λίγοι ωστόσο σημάδεψε για τα καλά την ζωή του ήταν μια αναπάντεχη απώλεια που βίωσε. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καζάκος και η Τζένη Κόλλια, είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τον Αλέξανδρο, την Άρτεμις – Γεωργία, την Ηλέκτρα και τη Μάγια.

Το 1999, όμως, μόλις μια εβδομάδα μετά τη βάπτιση της οκτώ μηνών Άρτεμις – Γεωργίας, το παιδί πέθανε βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια του δημοφιλούς ηθοποιού και συγγραφέα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αιτία θανάτου της μικρής του κόρης ήταν μια σπάνια ασθένεια με αποτέλεσμα να φύγει στις 25 Ιουνίου 1999.