Με λευκό μικροσκοπικό μπικίνι δίπλα στον Κρασσά - Οι τελευταίες βουτιές της Καγιά με την οικογένειά της

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με λευκό μικροσκοπικό μπικίνι δίπλα στον Κρασσά - Οι τελευταίες βουτιές της Καγιά με την οικογένειά της

Ανέμελες στιγμές “τέλος” για τη Βίκυ Καγιά, που μπήκε για τα καλά στο γρανάζι της καθημερινότητας αμέσως μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι που πέρασε με την οικογένειά της στη Μύκονο. Η παρουσιάστρια με τον άντρα της Ηλία Κρασσά και τα παιδιά της, τον 4χρονο Ηλία-Κάρολο και την 7χρονη Μπιάνκα (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή), χαλαροί και μπροστά στο κύμα, απόλαυσαν πολλές ώρες ξεγνοιασιάς, πολλά παιχνίδια όλοι μαζί μέσα στη θάλασσα, με τα βλαστάρια της να κλέβουν την παράσταση και εκείνη τις εντυπώσεις με το υπέροχο κορμί της.

Η “βασίλισσα” της μόδας και του στυλ ήξερε πολύ καλά ότι ειδικά τη φετινή χρονιά έπρεπε να γεμίσει παραπάνω τις μπαταρίες της, για τον απαιτητικό χειμώνα που έρχεται, μετά την απόφασή της να επιστρέψει στο πλατό του GNTM αλλά και να συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία για 6η χρονιά στο “Shopping star” του STAR.

Έτσι, λοιπόν, με το που πάτησε το πόδι της στο “κλεινόν άστυ” μπήκε αμέσως σε εξοντωτικούς ρυθμούς και γυρίσματα... “Αισθάνομαι σαν να μην έφυγα ποτέ, όλα γίνονται για κάποιο λόγο...” είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Breakfast@star...

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ο λόγος που αποχώρησα τότε ήταν γιατί πραγματικά ήμουν πολύ ταλαιπωρημένη και κουρασμένη. Δεν είχα δράμι ενέργειας για να συνεχίσω. Δεν είχα πράγματα να πω, ήθελα να ξεκουραστώ, οπότε αυτές οι έξι εβδομάδες που πήρα πριν από δύο καλοκαίρια μού έκαναν πάρα πολύ καλό”. Κάποιοι είπαν ότι η Καγιά στιγμάτισε με την παρουσία της και την προσωπικότητά της το GNTΜ και μάλλον δεν είχαν άδικο, καθώς η απουσία της έδειξε ότι εκείνη έλειπε από ένα project που της ταιριάζει απόλυτα.

Η ίδια, πάντως, μετά από χρόνια δηλώνει: “Δεν παίρνω τον εαυτό μου τόσο σοβαρά και δεν θεωρώ ότι έχω ανακαλύψει τον τροχό, ούτε θεωρώ ότι κάνω κάποιο λειτούργημα”...

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά στο περιοδικό YOU

Καγιά Κρασσάς Μύκονος

Καγιά Κρασσάς Μύκονος περιοδικό YOU

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 21/9, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ