Τίτσα Λάβδα: Η στιγμή που η 79χρονη αποκάλυψη του GNTM 5 τραγούδησε ντουέτο με τον Ρέμο

Εκτός από χορεύτρια έχει και φωνητικές ικανότητες!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τίτσα Λάβδα: Η στιγμή που η 79χρονη αποκάλυψη του GNTM 5 τραγούδησε ντουέτο με τον Ρέμο

Την κ. Τίτσα Λάβδα την γνωρίσαμε από το πρώτο επεισόδιο των οντισιόν του GNTM. Η 79χρονη κατάφερε με μία της εμφάνιση, με το αέρινο στιλ της με τα λινά, την αυτοπεποίθηση και τη διαχρονική γοητεία της να κερδίσει το κοινό, αλλά και την κριτική επιτροπή που της έδωσε το πολυπόθητο ναι. Ωστόσο η κ. Τίτσα που δήλωσε πρώην μπαλαρίνα και δασκάλα χορού έχει και άλλα ταλέντα, καθώς έχει τραγουδήσει και ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο σε νυχτερινό μαγαζί.

Το γεγονός ότι η ''βεντάλια'' του diversity έχει ανοίξει κατά πολύ αυτή τη σεζόν έχει επιτρέψει σε γυναίκες κάθε ηλικίας από 18 έως 88 και κάθε εμφάνισης να διεκδικήσουν μια ευκαιρία στο παιχνίδι. Η κυρία Τίτσα έχει καταφέρει μόλις με 10 λεπτά τηλεοπτικής παρουσίας να κερδίσει πέρα από τους κριτές και το κοινό, να την αποθεώσει στο Twitter.

Όταν η κυρία Τίτσα τραγούδησε στη σκηνή με τον Ρέμο

Η κ. Τίτσα διαθέτει και λογαριασμό στο instagram τον οποίο φαίνεται ότι μετά την παρουσία της στο παιχνίδι ανανεώνει. Έτσι χθες ανέβασε και ένα slideshow από μία εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος και εκείνη ανέβηκε στην πίστα για να κάνουν ένα ντουέτο. Άλλωστε γιατί να περιοριστείς μόνο στο modelling και στο χορό όταν είσαι πολυτάλαντη;

Aυτό είναι το instagram της 79χρονης Τίτσας που κατέκτησε το GNTM 5

Μπορεί να νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα μέχρι στιγμής ωστόσο ο νέος κύκλος του GNTM ήρθε για να ταράξει τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης. Και αυτό γιατί στην πρεμιέρα που είδαμε χθες, παρέλασαν παίκτριες ηλικίας από 18 έως 88, που ανήκουν σε όλο το φάσμα του diversity. Μια εξ' αυτών ήταν και η κυρία Τίτσα ετών 79 που κατάφερε να αποσπάσει τέσσερα ναι και να περάσει πανηγυρικά στην επόμενη φάση.

Φυσικά το παιχνίδι δεν παρουσιάστηκε μονόπλευρο καθώς ήταν κι άλλες οι παίκτριες που κατάφεραν να περάσουν με τέσσερα ναι στην επόμενη φάση. Είδαμε για παράδειγμα και τη νεαρή Αλεξία, που ενθουσίασε με την είσοδό της την κριτική επιτροπή, περνώντας αεράτα στη φάση του bootcamp.

Η κυρία Τίτσα Λάβδα λοιπόν διατηρεί το λογαριασμό της στο Instagram στον οποίο ωστόσο έχει μόλις μία πρόσφατη φωτογραφία, αλλά και δύο από το παρελθόν, όπου τη βλέπουμε να είναι συγκλονιστικά γοητευτική, στα χρόνια που διέπρεπε ως μπαλαρίνα στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη. Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι ότι μετά την είσοδό της στην επόμενη φάση έκανε και story.