GNTM 5: Τα σάρωσε όλα διαγωνιζόμενη με τα πιο γρήγορα «ναι» - "Έκλεψε" τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής

Ήταν αποφασισμένη να πάει στην επόμενη φάση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: Τα σάρωσε όλα διαγωνιζόμενη με τα  πιο γρήγορα «ναι» -

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του πέμπτου κύκλου του GNTM 5 τα πρόσωπα που έχουν περάσει έχουν καταφέρει να "κλέψουν" τις εντυπώσεις αλλά και να φέρουν τα πάνω κάτω στις ισορροπίες της κριτικής επιτροπής με αποτέλεσμα η Βίκυ Καγιά να βγει εκτός εαυτού.

Από την άλλη, η 19χρονη Αλεξία από τη Θεσσαλονίκηη οποία δεν εκπροσωπείται από κάποιο πρακτορείο έφερε έναν καινούργιο αέρα στην πρώτηβ οντισιόν του ριάλιτι μόδας του STAR.

Συγκεκριμένα, δεν κατάφερε να πάρει μόνο ένα "ναι" αλλά 4 ολόκληρα μιας και όση ώρα έπαιρνε τη βαθμολογία των τεσσάρων κριτών, έκανε και τις πόζες της προκειμένου να τους εντυπωσιάσει. Φυσικά, μετά το τελικό αποτέλεσμα η διαγωνιζόμενη δεν έκρυψε την χαρά της.

Η 19χρονη που έκλεψε τις εντυπώσεις στο GNTM 5

Spoiler: Οι φήμες που κυκλοφορούν για την πρώτη παίκτρια που φεύγει από τη βίλα

Στο νέο κύκλο λοιπόν όπως μας έχουν μαρτυρήσει και οι κριτές η βεντάλια του diversity ανοίγει ακόμα περισσότερο για αυτό και θα δούμε κορίτσια κάθε ηλικίας και στυλ.

Οι τυχερές έχουν ήδη επιλεγεί αφού τα γυρίσματα έχουν αρχίσει από το καλοκαίρι και μάλιστα έχουν γίνει και αρκετές αποχωρήσεις. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες η πρώτη αποχώρηση του GNTM 5 έγινε με «επεισοδιακό» τρόπο αφού το μοντέλο που θα δούμε να ανοίγει την πόρτα και να αποχωρεί από τη βίλα θα το κάνει με την θέλησή της και όχι μετά από επιλογή των των κριτών. Θα δούμε, δηλαδή από τις αρχές ένα σκηνικό έντασης.

Μάλιστα φημολογείται πως το μοντέλο αυτό θα είναι μία από τις πιο μεγάλες σε ηλικία αφού η διαφοροποίηση στον φετινό κύκλο είναι ότι έχει ανέβει κατά πολύ το ηλικιακό όριο.

TAGS