GNTM 5: Βγήκε εκτός εαυτού η Βίκυ Καγιά ενάντια της κριτικής επιτροπής - Η παίκτρια που ήταν η πέτρα του σκανδάλου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: Βγήκε εκτός εαυτού η Βίκυ Καγιά ενάντια της κριτικής επιτροπής - Η παίκτρια που ήταν η πέτρα του σκανδάλου

Η Βίκυ Καγιά καλωσόρισε και πάλι τους τηλεθεατές του STAR στην λαμπερή πρεμιέρα του GNTM 5 όπου όπως είδαμε οι χρήστες του Twitter ήταν για μια ακόμη φορά στην φωνία προκειμένου να σχολιάσουν όλες τις εξελίξεις (δείτε εδώ το "κράξιμο" που έφαγε η Σοφία Χατζηπαντελή).

Από την άλλη, η Έλενα από την Κύπρο δίχασε για τα καλά την κριτική επιτροπή με την άκρως εντυπωσιακή εμφάνισή της. Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να σχολιάσει το γεγονός ότι δεν της πάει καθόλου η απόχρωση του ξανθού που έχει επιλέξει.

Φυσικά δεν στάθηκε μόνο εκεί καθώς η ίδια δεν δίστασε να σχολιάσει το γεγονός επίσης ότι έχει βαφτεί αρκετά για το catwalk της. Έτσι, τόνισε χαρακτηριστικά«Μας δίνουν το διαμάντι και το κοιτάμε στα δόντια».

Πέρασε στην επόμενη φάση η Έλενα από την Κύπρο στο GNTM 5;

Το μοντέλο που βρίσκεται ήδη στο σπίτι του GNTM 5

Τα γυρίσματα του GNTM 5 έχουν ξεκινήσει και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τη μεγάλη πρεμιέρα (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί). Η κριτική επιτροπή εκτός της Βίκυς Καγιά θα είναι όλη διαφορετική, ενώ αλλαγές έχουμε και στον coach. Όσον αφορά το όριο ηλικίας είναι ανοιχτό και μπορούν να λάβουν συμμετοχή και γυναίκες άνω των 50 ετών.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από casting πέρασε και μια μητέρα με την κόρη της. Εμείς ωστόσο, πάθαμε σοκ με την ομορφιά μιας κοπέλας που πέρασε από audition και όπως φαίνεται έχει μπει ήδη στο σπίτι και τους έχει τρελάνει όλους.

Ο λόγος για την Αλέξια Τράικο η οποία έχει ήδη χτίσει μεγάλη καριέρα στον χώρο της μόδας με συνεργασίες και στο εξωτερικό. Οι φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram είναι άκρως εντυπωσιακές.