Ερασμία Μάνου: Ποια είναι η κόρη της Βόσσου που αρραβωνιάστηκε κρατούμενο - Η ηλικία της

Όλα όσα δεν γνωρίζεις για την ζωή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ερασμία Μάνου: Ποια είναι η κόρη της Βόσσου που αρραβωνιάστηκε κρατούμενο - Η ηλικία της

Πρώτο θέμα συζήτησης έχει γίνει εδώ και λίγα 24ωρα το όνομα της κόρης της Σοφίας Βόσσου, Ερασμίας Μάνου, αφού η ίδια αποφάσισε να αλλάξει την ζωή της και συγκεκριμένα την προσωπική της ζωή.

Το πρωί της Τρίτης 20/9 η κόρη της Σοφίας Βόσσου (η οποία πρόσφατα βίωσε έναν θάνατο), Ερασμία Μάνου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, όπου αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη και μάλιστα αρραβωνιασμένη με κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού (δείτε εδώ το βίντεο).

Πρόκειται για τον Βασίλη Δημάκη (δείτε εδώ ποιος είναι ακριβώς). Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως γνωρίστηκαν μέσω των social media όταν έκανε απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να σπουδάσει.

Η Ερασμία Μάνου πέρα από κόρη της Σοφίας Βόσσου είναι και πολλά άλλα

Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1983 στην Αθήνα. Από τα πρώτα σχολικά χρόνια ήταν σαφές πως η μουσική και το τραγούδι θα απασχολούσαν τη ζωή της και έτσι ξεκίνησε μαθήματα πιάνου ενώ παράλληλα συμμετείχε σε συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις αλλά και θεατρικές παραστάσεις του σχολείου.

Κόρη σοφία βόσσου αρραβωνιάστηκε
@erasmiamanou

Μεγάλο ρόλο στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα έπαιξε η μητέρα της, Σοφία Βόσσου που από τα δεκαπέντε της χρόνια και γνωρίζοντας το ταλέντο της κόρης της, την είχε πάντα κοντά της στις συναυλίες αλλά και στις εμφανίσεις της. Αργότερα, η Ερασμία δημιούργησε το δικό της group και έκανε εμφανίσεις στα περισσότερα στέκια της Αθήνας.
Γράφει στίχους και μουσική ενώ παράλληλα παίζει μουσική και σαν DJ.

Στο παρελθόν είχε και δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο Seven Radio 88,3 ενώ έχει συνεργαστεί και σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές σαν βοηθός παραγωγής.