Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία - Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Σε ποιο κέντρο θα εμφανίζεται φέτος τον χειμώνα και με ποια τραγουδίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία - Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες, έχοντας χαρίσει στην ελληνική μουσική τεράστιες επιτυχίες. Φέτος το καλοκαίρι είχε ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, αφού πήγαινε από την μια συναυλία στην άλλη, ενώ όλες έβγαιναν sold out, ειδικά αυτή με τον Αντώνη Ρέμο όπου είδαμε στα παρασκήνια και τον σύζυγό της μετά τις φήμες περί διαζυγίου μετά από 2 χρόνια γάμου.

Μετά το τέλος λοιπόν της περιοδείας της, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε που θα την απολαμβάνουμε τον χειμώνα και με ποιον θα τραγουδά επί σκηνής.

Η ανακοίνωση της Ζουγανέλη για τα ευχάριστα

Όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φέτος η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα τραγουδά μαζί με την αγαπημένη Ελευθερία Αρβανιτάκη στο νυχτερινό κέντρο VOX.

«Όπως έχει πει η Ελευθερία, ζωή που δε μοιράζεται είναι ζωή κλεμμένη

Κι εγώ θέλω να μοιραστώ την ζωη μου, την φωνή μου, τα τραγούδια μου.

Ευτυχισμένη για την συνεργασία αυτή και σε μεγάλη αναμονή…

Ένας χειμώνας γεμάτος ελευθερία γιατί αυτό θέλει η ζωη μοίρασμα και ελευθερία.

Μαζί λοιπόν σας περιμένουμε από τα μέσα του φθινοπώρου στο VOX να γίνουμε ένα φωτίζοντας ότι έχουμε κρυμμένο».

Ζουγανέλη Αρβανιτάκη VOX
Instagram/elzouganeli

Το σπίτι της όπου ξεκουράζεται μετά από μια απαιτητική ημέρα

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει το πιο εντυπωσιακό νεανικό και ξεχωριστό σπίτι της ελληνικής showbiz. Δεν μένει σε κάποια μονοκατοικία με πισίνα, δυο σαλόνια και γυμναστήριο, αλλά σε ένα απίστευτο διαμέρισμα στην πλατεία Μαβίλη. Εκεί μάλιστα, στεγάζουν τον έρωτα τους με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου.

Η τραγουδίστρια μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες, δείχνοντας μας το εσωτερικό του σπιτιού της, αλλά και το μεγάλο μπαλκόνι της που έχει πολλά φυτά.

Η κουζίνα της είναι minimal διακοσμημένη, ενώ το σαλόνι είναι γεμάτο alternative διακοσμητικά και φωτιστικά. Από όλα όμως ξεχωρίζει το μαρμάρινο μπαρ με τις ψηλές, ξύλινες καρέκλες και τα φωτιστικά μαροκινού στιλ. Μεγάλη αγάπη όμως πρέπει να τρέφει και για τα φυτά, αφού το μπαλκόνι της είναι γεμάτο με μεγάλη ποικιλία φυτών. Την παράσταση κλέβει όμως το μπονσάι.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου σπίτι

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου σπίτι πλατεία Μαβέλη

Ελεονώρα Ζουγανέλη σπίτι