Τα έκανε ''λαμπόγυαλο'' στις τουαλέτες - Βίντεο από το σημείο όπου είχε ταμπουρωθεί ο Αργιανίδης στο Κρυονέρι

Προκάλεσε ζημιές σε κατάσταση αμόκ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τα έκανε ''λαμπόγυαλο'' στις τουαλέτες - Βίντεο από το σημείο όπου είχε ταμπουρωθεί ο Αργιανίδης στο Κρυονέρι

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη από χθες 20/9 η περίπτωση του πρώην παίκτη του Survivor, Πάνου Αργιανίδη, ο οποίος επιχείρησε να αυτοκτονήσει μέσα στο χώρο δουλειάς του στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου. Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στο Δρομοκαίτιο για ψυχιατρική γνωμάτευση, ενώ σήμερα η κάμερα της «Super Κατερίνας», πρόβαλε αποκλειστικά πλάνα από τις τουαλέτες που ήταν κλεισμένος επί ώρες στις οποίες έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές.

Ο ίδιος μετά από πολύωρη διαπραγμάτευση με τους φίλους την οικογένεια αλλά και τους άντρες των ΟΠΚΕ, παραδόθηκε τελικά, ενώ φημολογείται ότι πετούσε και χλωρίνη στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα πριν το ψυχιατρείο να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα του Διονύσου.

Χάος μέσα στις τουαλέτες που είχε ταμπουρωθεί ο Αργιανίδης για να αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με την ρεπόρτερ της Super Κατερίνας :

«Βρισκόμαστε έξω από το Δρομοκαίτιο, εκεί όπου νοσηλεύεται ο γνωστός παίκτης ριάλιτι, μετά το επεισόδιο που είχε στα ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι. 11η ώρα εξαφανίστηκε από τη βάρδια του και μέχρι τις 2 μίλαγε μόνο με δημοσιογράφους και συγγενείς. Στις 2 ενημερώνεται η αστυνομία και την επόμενη μέρα στις 10 η ώρα σπεύδουν οι άντρες της ΟΠΚΕ για να τον απεγκλωβίσουν και να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα Διονύσου.

Η εισαγγελία διατάσσει εισαγγελική πραγματογνωμοσύνη και τον οδηγούν στο Δρομοκαίτιο. Άτομα του στενού του περιβάλλοντος λένε ότι το τελευταίο διάστημα από τον καιρό της δεύτερης καραντίνας και μετά δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά, σε αυτό φυσικά δεν φέρει καμία ευθύνη η δουλειά του. Σοκάρουν οι φωτογραφίες από την τουαλέτα που είχε ταμπουρωθεί πριν κάνουν την έφοδο οι άντρες των ΟΠΚΕ. Έχει σπάσει πράγματα και μπούκαραν και οι άντρες των ΟΠΚΕ, οπότε πρέπει να υπήρξε σύγκρουση».

Τα μυστήρια μηνύματα που έστελνε σε φίλους λίγο καιρό πριν την αυτοκτονία

Μέσω του ρεπορτάζ της «Super Κατερίνας», έγινε γνωστό ότι πριν προβεί στην απόπειρα είχε στείλει κάποια μηνύματα σε φίλους του, ενώ είχε κάνει και μια κίνηση που δημιούργησε υποψίες.

Μέχρι στιγμής άγνωστοι είναι οι λόγοι για τους οποίους επιχείρησε να κάνει αυτή την απόπειρα, ωστόσο λέγεται πως τον τελευταίο καιρό δεν ήταν καλά ψυχολογικά και επιπλέον είχε αποκαλύψει και στο παρελθόν ότι αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα υγείας που τον κρατούσαν πίσω, χωρίς να γνωρίζουμε αν έπαιξαν και αυτά το ρόλο τους στην απόφασή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ο πρώην παίκτης του Survivor ένα μήνα πριν προβεί σε αυτή την κίνηση είχε στείλει μήνυμα στους πρώην συμπαίκτες του ότι αν θα ξαναγίνει το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θέλει να έχει καμία συμμετοχή ενώ είχε κατεβάσει και τους λογαριασμούς του στα social media

Στο σημείο βρέθηκε ο πατέρας του, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στις κάμερες, έκανε μόνο ένα νεύμα καταφατικό, όταν τον ρώτησαν αν είναι καλά το παιδί του.