Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Ετοιμάζεται να στείλει μηνύσεις στις εκπομπές της Κουτσέλινη και της Στεφανίδου ο Κούγιας - Τι συνέβη

Με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας

Ετοιμάζεται να στείλει μηνύσεις στις εκπομπές της Κουτσέλινη και της Στεφανίδου ο Κούγιας - Τι συνέβη
News 21.09.2022 11:20
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Δεν έχουν τέλος όπως φαίνεται οι μηνύσεις και οι αγωγές που στέλνει ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μετά τις αγωγές του για δαρροή των εγγράφων της υπόθεσης, σειρά αυτή τη φορά είχαν οι παρουσιαστές και οι συμμετέχοντες στις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και της Ζήνας Κουτσελίνη.

Μάλιστα, απόσπασμα από την ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Το Πρωινό», με τον Τάσο Τεργιάκη να τονίζει πως ο Αλέξης Κούγιας είχε προαναγγείλει, όταν ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, πως θα άλλαζε τακτική σχετικά με την υπόθεση.

Ετοιμάζεται να στείλει μηνύσεις στις εκπομπές της Κουτσέλινη και της Στεφανίδου ο Αλέξης Κούγιας

Καταπέλτης ο Κούγιας κατά του Εισαγγελέα στην υπόθεση της Πάτρας

Οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας δεν έχουν τέλος καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Αλέξης Κούγιας είναι πλέον ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος μετά τη δημοσιοποίηση της πρότασης «καταπέλτη» του εισαγγελέα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας δεν δίστασε να περάσει στην αντεπίθεση καθώς έκανε λόγο για παράνομη διαρροή δικογράφου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σύμφωνα με την ανακοίνωσή του.

«Το πρώτο που με ενοχλεί είναι η παράνομη διαρροή, για άλλη μια φορά, δικογράφου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το δεύτερο που με ενοχλεί και είμαι βέβαιος ότι ενοχλεί και τους συναδέλφους του Εισαγγελείς, είναι η χρησιμοποίηση από τον κο Εισαγγελέα απαράδεκτων επιθετικών χαρακτηρισμών εις βάρος της κυρίας Σωτηρίας Πισπιρίγκου.

Φαίνεται ότι έβλεπε όλο αυτό το χρονικό διάστημα πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές και αντέγραψε τα επίθετα, τα οποία χρησιμοποιούσε ο πρώην επικεφαλής της Αμέσου Δράσεως και κάποιες κυράτσες των πρωινάδικων εκπομπών όλης της εβδομάδος συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, και δυστυχώς έκανε και αυτός το ίδιο λάθος.

Είμαι περίεργος τι θα έχει να πει στην κα κατηγορουμένη, εάν το Δικαστήριο, το οποίο θα κρίνει την υπόθεση, αθωώσει την κα κατηγορουμένη και δεν δεχτεί το σενάριο περί κεταμίνης που εφευρέθηκε, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο, και στο τέλος η δήθεν άσπλαχνη και αδίστακτη δολοφόνος, κατά τον κο Εισαγγελέα, είναι μια χαροκαμένη μάνα, η οποία εξαιτίας απόλυτα αιτιολογημένων ιατρικών λόγων, τους οποίους θα καταθέσουν το επόμενο χρονικό διάστημα κορυφαίοι διεθνούς φήμης επιστήμονες, έχασε τρία παιδιά.

Όπως έχω δηλώσει, για τις παράνομες αυτές διαρροές αποδεικτικών μέσων των δύο δικογραφιών, που μετέτρεψαν εντελώς παράνομα τη δικαστική έρευνα σε λαϊκά δικαστήρια, πολύ σύντομα θα υπάρξει, είμαι βέβαιος, εισαγγελική και δικαστική έρευνα μετά από τη μηνυτήρια αναφορά που θα καταθέσουμε και η οποία δεν έχει κατατεθεί λόγω της πληθώρας των υποθέσεων που χειριζόμαστε.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα λόγω κακών συμβούλων και συμβουλών η κα κατηγορουμένη δέχτηκε κακώς να εμφανιστεί σε συνεντεύξεις στην τηλεόραση ενώπιον παρουσιαστριών και παρουσιαστών που την παραπλάνησαν ότι δήθεν θα τη βοηθήσουν, συστήνοντάς της και δικηγόρους, οι οποίοι μάλιστα προσφέρθηκαν να την υπερασπισθούν δωρεάν, δημιουργώντας εντελώς εσφαλμένες εντυπώσεις για την αληθή προσωπικότητά της, ενώ αυτό που πραγματικά είναι, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα.

Εκείνο που πρέπει να ληφθεί ιδιαίτερα σοβαρά υπόψη είναι ότι σε κανένα στάδιο των δύο δικογραφιών, και στο προανακριτικό και στο ανακριτικό, η υπεράσπιση της κας κατηγορουμένης, κατά παγκόσμια παράλειψη για τα συγκεκριμένα αδικήματα, για τα οποία κατηγορείται, δεν χρησιμοποίησε ούτε έναν τεχνικό σύμβουλο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Κόλαφος" ο Ισίδωρος Σταμούλης: «Βγάζω το καπέλο στον Κούγια, ειδικά αν αθωώσει την Πισπιρίγκου»

"Δεν είναι τίποτε άλλο παρά..." - Η απάντηση του Αλέξη Κούγια στην εισαγγελική πρόταση για τη Πισπιρίγκου

Share