Αύριο 22/9 η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη - Πού θα γίνει και τι θα συμβεί τελικά με την αποτέφρωσή της

Το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Αύριο, Πέμπτη 22/9, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη, η οποία έφυγε από την ζωή το πρωί της Κυριακής 19/9 και σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλον τον καλλιτεχνικό κόσμο κι όχι μόνο.

Πληροφορίες για την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε ως τελευταία επιθυμία να αποτεφρωθεί, κάτι που έγινε γνωστό και μέσα από το χειρόγραφο σημείωμα που είχε αφήσει λίγο πριν φύγει από την ζωή (δείτε το εδώ), ωστόσο οι Αρχές δεν το επέτρεπαν καθώς δεν υπήρχαν οι προαπαιτούμενες υπογραφές.

Ωστόσο, η επιθυμία της τελικά θα πραγματοποιηθεί και έτσι συνάδελφοι, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην Μάρθα Καραγιάννη αύριο το πρωί στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών και μετά θα αποτεφρωθεί.

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Σούρα για την τελευταία της επιθυμία

«Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την κηδεία ήταν ότι η Μάρθα δεν ήθελε να ταφεί, ήθελε να καεί. Άφησε ένα γράμμα ιδιόχειρο το οποίο έγραφε ότι ήθελε να καεί. Όταν έγινε αυτό το χαρτί, κανείς δεν ήξερε ότι έπρεπε να πάει σε συμβολαιογράφο. Δεν ήταν θέμα οικονομικό, ήταν θέμα ταφής ή μη ταφής. Το άφησε στην Ντόρα λοιπόν, εκείνοι όμως ήθελαν να είναι υπογεγραμμένο ή να υπάρχουν συγγενείς πρώτου βαθμού να το υπογράψουν, δεν υπάρχουν όμως γιατί έχουν πεθάνει.

Η Ντόρα ήταν κάθετη και εγώ είμαι. Τελικά λύθηκε το θέμα με την παρέμβαση των ανθρώπων εκεί. Η Ντόρα Δούμα θα υπογράψει ένα χαρτί ότι αναγνωρίζει τα γράμματα της Μάρθας, θα υπογράψει ένα χαρτί πως δεν υπάρχουν γονείς και αδέλφια. Αύριο 12 η ώρα το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία και μετά θα γίνει αποτέφρωση», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σούρας.