«Αν δεν ούρλιαζα δεν...» - Οι αποκαλύψεις της Ντόρας Δούμα για την αποτέφρωση της Μάρθας Καραγιάννη

«Προσπαθώ να είμαι καλά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν δεν ούρλιαζα δεν...» - Οι αποκαλύψεις της Ντόρας Δούμα για την αποτέφρωση της Μάρθας Καραγιάννη

Θα πραγματοποιηθεί τελικά η τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη, η οποία ήταν να αποτεφρωθεί, παρόλο που δεν το επέτρεπαν αρχικά οι Αρχές, μιας και δεν υπήρχαν οι απαιτούμενες υπογραφές.

Η αδελφική φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα μίλησε στην εκπομπή Πρωινό το πρωί της Τετάρτης 21/9 και περιέγραψε τα όσα έγιναν για να καταφέρει να αποτεφρωθεί η αγαπημένη ηθοποιός (δείτε εδώ που και πότε θα γίνει η κηδεία της).

Οι δηλώσεις της Ντόρας Δούμα για την αποτέφρωση της Μάρθας Καραγιάννη

«Προσπαθώ να είμαι καλά. Θα γίνει κανονικά η τελετή όπως έχουμε πει, 12 η ώρα στο Α’ Νεκροταφείο και μετά αποτέφρωση. Ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέξει τον τρόπο που θα πεθάνει. Αν δεν ούρλιαζα δεν θα γινόταν τίποτα. Πάω στα ΚΕΠ για την τελική υπογραφή αυτή τη στιγμή. Αυτά θα τα πω μετά. Να γίνει η τελετή και θα τα πω μετά», είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Δούμα.

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Σούρα για την τελευταία της επιθυμία

«Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την κηδεία ήταν ότι η Μάρθα δεν ήθελε να ταφεί, ήθελε να καεί. Άφησε ένα γράμμα ιδιόχειρο το οποίο έγραφε ότι ήθελε να καεί. Όταν έγινε αυτό το χαρτί, κανείς δεν ήξερε ότι έπρεπε να πάει σε συμβολαιογράφο. Δεν ήταν θέμα οικονομικό, ήταν θέμα ταφής ή μη ταφής. Το άφησε στην Ντόρα λοιπόν, εκείνοι όμως ήθελαν να είναι υπογεγραμμένο ή να υπάρχουν συγγενείς πρώτου βαθμού να το υπογράψουν, δεν υπάρχουν όμως γιατί έχουν πεθάνει.

Η Ντόρα ήταν κάθετη και εγώ είμαι. Τελικά λύθηκε το θέμα με την παρέμβαση των ανθρώπων εκεί. Η Ντόρα Δούμα θα υπογράψει ένα χαρτί ότι αναγνωρίζει τα γράμματα της Μάρθας, θα υπογράψει ένα χαρτί πως δεν υπάρχουν γονείς και αδέλφια. Αύριο 12 η ώρα το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία και μετά θα γίνει αποτέφρωση», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σούρας.