Απέχει 47 χρόνια από τον κινηματογράφο - Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο πρωταγωνιστής της Λάμψης, Χρήστος Πολίτης

Επιστρέφει για μία και μοναδική εμφάνιση στην ταινία Broadway

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απέχει 47 χρόνια από τον κινηματογράφο - Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο πρωταγωνιστής της Λάμψης, Χρήστος Πολίτης

Για μία και μοναδική εμφάνιση στην ταινία Broadway επιστρέφει ο Χρήστος Πολίτης, ο οποίος απέχει από τον κινηματογράφο 47 χρόνια αποχής. Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στην Λάμψη (δείτε εδώ γιατί εξαφανίστηκε μετά από την συμμετοχή του στην εν λόγω σειρά) βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας και προχώρησε και σε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

Πώς είναι σήμερα ο Χρήστος Πολίτης - Οι δηλώσεις που παραχώρησε μετά από καιρό

«Μετά από 47 χρόνια αποχής αποφάσισα να εμφανιστώ στην ταινία του Χρήστου Μασσαλά, διότι μιλώντας μαζί του με έπεισε ότι είναι ένας σημαντικός άνθρωπος, σημαντικός σκηνοθέτης. Να μην περιμένετε κι άλλα πράγματα από μένα. Αυτό ήταν μια ειδική επιστροφή, εκτιμώντας τον Χρήστο Μασσάλα. Έχω αποχωρήσει και από το θέατρο, γενικά από την καλλιτεχνική ζωή, από τη δημόσια ζωή, από τα πάντα. Η πραγματικότητα που ζούμε για μένα είναι άθλια, μπάχαλο και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά.

Οι κυρίες που κατήγγειλαν αυτή την απρεπέστατη συμπεριφορά κακοποιητική συμπεριφορά, είμαι στο πλευρό τους, έχουν απόλυτα δίκιο, τις σέβομαι απόλυτα, είναι κυρίες. Όσο για τον άλλον που αποκαλείται βιαστής, αποδείχτηκε και στο δικαστήριο ότι είναι βιαστής, αλλά η δικαιοσύνη φαίνεται ότι είναι υπέρ των ισχυρών. Γι’ αυτό και τον άφησε αμολητό έξω».

Για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, είπε: «Οι απώλειες είναι πικρές πάντα. Όλοι θα φύγουμε κάποια στιγμή. Εδώ έφυγε η γιαγιά η Ελισάβετ. Το θέμα είναι να μη φεύγουν νέοι. Το να φεύγουμε εμείς που είμαστε μεγάλοι, ε δεν έχει τόση σημασία. Κάποιοι θα πονέσουν για λίγο, αλλά εντάξει, μετά πάμε για άλλα».

Η άγνωστη σχέση που έχει με ηθοποιό του Σασμού

Ο Θάνος Μπίρκος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night show και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά του Σασμού, έδωσε ένα καυτό spoiler για τα επόμενα επεισόδια και στη συνέχεια έκανε νύξη στο ξεκίνημα του στο χώρο.

Ο ηθοποιός φαίνεται να αγαπάει πολύ την τέχνη του, αφού κάνοντας μια αναφορά στα πρώτα του βήματα έγινε γνωστό πως αυτά έχουν ρίζες στο βαθύ παρελθόν του. Μάλιστα από όταν πήγαινε στο γυμνάσιο όπως όλα τα παιδιά, έτσι και εκείνος έβλεπε τηλεόραση και ξεχώριζε τη σειρά Λάμψη. Ο ρόλος του Γιάγκου Δράκου ήταν εκείνος, που έκανε στον καθρέφτη και έτσι φάνηκε το μικρόβιο του ηθοποιού, που έφερε.

«Όταν πήγαινα γυμνάσιο έβλεπα τηλεοπτικές σειρές και μετά πήγαινα μπροστά στον καθρέφτη και έπαιζα τους ρόλους, έκανα τον Γιάγκο Δράκο. Την είχα τη σαπουνόπερα από μικρός».