«Αδιαφορώ για τα...» - Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη μετά τις νέες δηλώσεις Δούκα και Χρυσικού για την δικαστική τους διαμάχη

«Θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αδιαφορώ για τα...» - Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη μετά τις νέες δηλώσεις Δούκα και Χρυσικού για την δικαστική τους διαμάχη

Στις πρώτες του δηλώσεις για τα όσα υποστήριξαν η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού (δείτε εδώ συγκεκριμένα τι είπε η δεύτερη) για τις αγωγές του προχώρησε ο Γιώργος Κιμούλης μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Καπερνάρου στην εκπομπή Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 21/9.

Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες αναφέρθηκαν στη δικαστική διαμάχη με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, κατηγορώντας τον πως τους ζητούσε υπέρογκα ποσά μέσα από τις αγωγές του.

Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη στις δηλώσεις Δούκα & Χρυσικού

«Εμείς εμμένουμε διότι πρώτοι προσφύγαμε στο δικαστήριο. Δεν προσφύγαμε σε τηλεοπτική εκπομπή διότι δε θεωρούμε ότι βρίσκει κάποιος το δίκιο του στις τηλεοπτικές εκπομπές. Δικαίωμά του να το θεωρούνε. Ο καθένας το πόσο ανάλογα πως κρίνει αυτός», είπε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος.

Σχετικά με την Ζέτα Δούκα, που υποστήριξε πως δεν περιμένει συγγνώμη, σχολίασε: «Δεν περιμένει συγνώμη γιατί η ίδια γνωρίζει ότι δεν υπάρχει λόγος. Αδιαφορώ για τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στα δικαστήρια. Αυτά που λέει είναι η δική της αλήθεια. Φυσικά και δεν εννοεί την πραγματική αλήθεια για αυτό λέω ότι θα τα βρούμε στα δικαστήρια».

Αναλυτικά όσα είπε η Ζέτα Δούκα για τον ηθοποιό με αφορμή την αγωγή που της έκανε

Στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας 19/9 η Ζέτα Δούκα, η οποία αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στην δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, μετά τη καταγγελία της για άσκηση λεκτικής και σωματικής βίας από τον ηθοποιό, ο οποίος της έκανε πριν μερικές μέρες αγωγή.

«Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της. Ήταν μία κοινή αγωγή σε μένα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, η οποία ολοκληρώθηκε και θα περιμένουμε την απόφαση που μπορεί να πάρει κι αρκετούς μήνες.

Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνει σωστά τη δουλειά της. Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες. Αυτές οι μηνύσεις είναι σε εξέλιξη και γι’ αυτό δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω.

Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε δικαστήριο. Όλα αυτά ήταν τελείως καινούρια για μένα. Έχω ψυχραιμία και με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, καθώς και με τους μάρτυρές μου έχουμε μεγάλη ενότητα κι αλληλεγγύη. Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας» κατέληξε η ηθοποιός.