''Ζήλεψαν το Bachelor και...'' - Τα ''καρφιά'' της Σίας Βοσκανίδου για το «Love Island»

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο GNTM

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ζήλεψαν το Bachelor και...'' - Τα ''καρφιά'' της Σίας Βοσκανίδου για το «Love Island»

Μια παίκτρια έμπειρη από ριάλιτι συνάντησε η κάμερα της «Super Κατερίνα» και αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Σία Βοσκανίδου. Με την πείρα της από το Bachelor, αλλά και το GNTM, από όπου και είχε ''κοπεί'' στην οντισιόν, σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα, υπονοώντας μεταξύ άλλων ότι το νέο εγχείρημα του ΣΚΑΙ, το «Love Island», αντιγράφει το Bachelor για να πάρει λίγη από τη δόξα του.

Και όλα αυτά λίγο καιρό μόλις πριν ξεκινήσει το νέο παιχνίδι, που θα γυριστεί στηn Tενερίφη της Ισπανίας, με κεντρική παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και σχολιαστή τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο. Οι δυο τους έχουν αναχωρήσει για τα γυρίσματα και αναμένουμε τα επεισόδια που θα συζητηθούν πολύ αν κρίνουμε από την πλοκή του ριάλιτι.

Ο σχολιασμός της Σίας για το GNTM, το Bachelor και το Love Island

Αρχικά σχολίασε την εμπειρία της από το GNTM, αλλά και τη φετινή σεζόν του παιχνιδιού:

«Είχα κοπεί από το GNTM για κάποιες πλαστικές. Έχω κάνει τη μύτη μου, το στήθος μου και έχω βάλει όψη ριτίνης .Είναι ένα πρόγραμμα που μου αρέσει να το παρακολουθώ άσχετο το αν είχα πάει εγώ σαν παίκτρια. Εμένα προσωπικά με είχαν κάνει να νιώσω πολύ άσχημα. Μπορώ να μπω στη θέση αυτών των παιδιών που πάνε δεν είναι εύκολο να κρίνεσαι και μάλιστα αυστηρά».

«Μου αρέσει πάρα πολύ το φετινό, οι κριτές πολύ λαμπεροί, είδα την ιστορία μιας κοπέλας που με συγκίνησε. Πιστεύω ότι ταιριάζει πολύ αυτή η θέση στην κυρία Καγιά γιατί ήταν χρόνια στο GNTM, το έχει πάρα πολύ δεν μπορεί να πει κανένας το αντίθετο. Πιστεύω ότι η φετινή θα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον από φέτος. Ήταν λίγο πιο βαρετή η κριτική επιτροπή πέρσι.

Τέλος για το «Love Island» πρόσθεσε:

«Το bachelor είναι ένα πρόγραμμα που έκανε τρομερή επιτυχία, υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι που το σχολίαζαν αρνητικά και τώρα βλέπω ότι πάνε να κάνουν κάτι παρόμοιο».

Η πλοκή του «Love Island», που αντιγράφει το «Bachelor» σύμφωνα με την Σία

Ο ΣΚΑΪ στόχευσε σε ένα νέο ριάλιτι για αυτή την τηλεοπτική σεζόν, όπου δεν έχει καμία σχέση με τα όσα έχουμε δει παλιότερα με βάση τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης. Όπως φαίνεται το "Love Island" θα φέρει τα πάνω κάτω καθώς μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο project έχει προβληθεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Μάλιστα, μπορεί να θεωρηθεί ως ένα "πικάντικο" ριάλιτι καθώς το κανάλι του Φαλήρου σκοπεύει να το βγάλει στον αέρα στη late night ζώνη. Όπως έχει γίνει γνωστό το Love Island θα γυριστεί στα Κανάρια Νησιά.

Μάλιστα, αυτό που το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός πω ο κάθε διαγωνιζόμενος για να παραμείνει στο παιχνίδι, πρέπει να έχει βρει το ταίρι του κάθε εβδομάδα. Έτσι, όσοι δεν καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι θα πρέπει να αποχωρήσουν από το νησί.