ΣΚΑΙ: Έκλεισε η ημερομηνία - Πότε ξεκινάει το Love Island

Τα πρώτα πλάνα της εξωπραγματικής βίλας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΣΚΑΙ: Έκλεισε η ημερομηνία - Πότε ξεκινάει το Love Island

Το νέο και πολυαναμενόμενο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Love Island, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 27/9 στις 23.00, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχει ήδη αναχωρήσει για Τενερίφη, όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 21/9, η εκπομπή το «Πρωινό μας» εξασφάλισε πλάνα από τη φαντασμαγορική βίλα του παιχνιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής αλλά και της Αφροδίτης Γραμμέλη, το Love Island θα γυρίζεται μια - δυο μέρες πριν -όπως γινόταν και με το Survivor- και θα προβάλλεται άμεσα.

Τα πρώτα πλάνα της εξωπραγματικής βίλας του Love Island

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου λίγο πριν την πρεμιέρα

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο πριν αναχωρήσει για Τενερίφη. Η ίδια λοιπόν αναφέρθηκε στο νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα, στον σύντροφό της, στο GNTM 5 αλλά και στο unfollow του Snik.

«Κεντρική παρουσιάστρια θα είμαι στο reality, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Περίμενα ότι θα τελείωνε η πρώτη σεζόν του GNTM και θα έφευγα. Δεν θα επιστρέψω στην Ελλάδα όσο θα είμαι στο πρότζεκτ. Τρεις μήνες είναι…»

Για το ανανεωμένο GNTM που κάνει σήμερα 19/9 πρεμιέρα και την επιστροφή της Βίκυς Καγιά είπε: «Μια χαρά. Καλή επιτυχία, καλή αρχή» ενώ για το unfollow του Snik, απάντησε: «Δεν συζητάμε για τα προηγούμενα όταν είμαστε στα επόμενα, είναι ντροπή».

Τέλος, αναφορικά με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη και το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην Τενερίφη για να βρεθεί στο πλευρό της, δήλωσε: «Θα μου λείψει ο σύντροφός μου, όλα θα μου λείψουν. Πάω για δουλειά στην Τενερίφη, δεν πάω για διακοπές. Μου ευχήθηκε τα καλύτερα ο σύντροφός μου».