Πόνεσε ο Snik με την επανασύνδεση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον πρώην της - Η κίνηση που τον "έκαψε"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αναμφίβολα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik ήταν ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που συζητήθηκαν όσο κανένα άλλο. Φυσικά ήταν αρκετά ταιριαστοί ο ένας με τον άλον, ωστόσο πριν από λίγο καιρό οι δυο τους επέλεξαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Πλέον και οι δυο έχουν φτιάξει και πάλι τις ζωές τους μιας και το γνωστό μοντέλο είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη (δείτε εδώ πρόσφατες δηλώσεις της). Από την άλλη, ο γνωστός τράπερ βρίσκεται επίσης σε σχέση με μια άκρως ετυπωσιακή γυναίκα (δείτε εδώ περισσότερα).

Οι δυο τους φαίνεται πως χώρισαν αρκετά ειρηνικά καθώς είχαν ο ένας τον άλλον ακόμη στο instagram. Ωστόσο σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση της Soulas Glamorous ο γνωστός τράπερ την διέγραψε για τα καλά. Όπως φαίνεται οι πρόσφατες καυστικές δηλώσεις για το πρόσωπό του πρέπει να είναι η αιτία για την οριστική διαγραφή.

Η ανάρτηση της Soulas Glamorous για την οριστική διαγραφή του Snik στην Παπαγεωργίου

Η ανάρτηση της Soulas Glamorous
Instagram/ Soula Glamorous

Η ανάρτηση σπόντα της Παπαγεωργίου μετά τον καβγά του Snik σε συναυλία και το ξέσπασμα για τις εκπομπές

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik να χώρισαν, ωστόσο, όπως είχε δηλώσει η ίδια διατηρούσαν καλές σχέσεις, αφού υπήρχε αγάπη και εκτίμηση μεταξύ τους. Όπως φαίνεται όμως, πλέον που έχουν και οι δυο νέους συντρόφους, δεν υπάρχει επικοινωνία με αποτέλεσμα ότι θέλει το μοντέλο να του το μεταφέρει μέσω... instagram.

Λίγο μετά τον καβγά που σημειώθηκε σε συναυλία του τράπερ, αλλά και το ξέσπασμα που είχε απέναντι στα κανάλια και τον δημόσιο τσακωμό του με την Ελεονώρα Μελέτη, το μοντέλο θέλησε να κάνει μια ανάρτηση όλο νόημα.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα η οποία έγραφε «Φιλική υπενθύμιση: δεν υπάρχει μεγαλύτερος πλούτος από την πνευματική ηρεμία».

Πήγαινε ή δεν πήγαινε σε εκείνον; Δεν θα το μάθουμε, όμως κολλάει πολύ σε όλη την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου