Έτοιμη για το επόμενο βήμα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Γιάννη Καραβασάνη

Είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έτοιμη για το επόμενο βήμα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Γιάννη Καραβασάνη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό καθώς της φετινή τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να τη δούμε να παρουσιάζει το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Love Island» όπου μέχρι στιγμής φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

Από την άλλη, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει πλέον το γεγονός πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον Γιάννη Καραβασάνη αφού είναι αποφασισμένοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real life».

Το επόμενο βήμα στην σχέση της Παπαγεωργίου - Καραβασάνη

Παπαγεωργιου γκόμενος μετά τον Snik

Σύμφωνα λοιπόν με την δημοσιογράφο, Νίκη Κώστσου το ερωτευμένο ζευγάρι είναι έτοιμο να συγκατοικήσει όταν πρώτα επιστρέψει ο Γιάννης Καραβασάνης από την Τενερίφη. Φαίνεται πως και οι δυο θέλουν να δώσουν μια δεύτερη προσπάθεια στην σχέση τους αφού κάπου εδώ πρέπει να τονίσουμε πως οι δυο τους είχαν παντρευτεί στο Λος Άντζελες.

Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

Διακοπές για την Παπαγεωργίου και τον σύντροφό της λίγο πριν φύγει από Ελλάδα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περίπου έναν χρόνο μετά το χωρισμό της από τον Snik δεν έκατσε να τα "βάψει μαύρα" και βρήκε πάλι τον έρωτα, όπως και ο ίδιος άλλωστε. Ωστόσο, ο σύντροφός της δεν είναι νέος αλλά παλιός. Πρόκειται για τον πρώην σύζυγό της με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2015 και χώρισαν λίγο καιρό αργότερα.

Πλέον είναι αχώριστοι και φέρονται να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αφού η επανασύνδεση άναψε και πάλι τη φλόγα που είχαν μέσα τους ο ένας για τον άλλον.

Όπως αναφέρει η Real life, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης, επιλέγουν ήσυχους προορισμούς, αφού αναζητούν την ηρεμία και τη χαλάρωση, αλλά και την ιδιωτικότητα μακριά από κοσμικότητες και φωτογράφους.

Μετά τις διακοπές διαρκείας στα Κουφονήσια, οι δυο τους προτίμησαν μια μίνι ρομαντική απόδραση στην Κισσό Πηλίου, ενώ αμέσως μετά έβαλαν ρότα για Δωδεκάνησα και έπιασαν λιμάνι στην Πάτμο όπου γιόρτασαν τον Δεκαπεντάυγουστο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αξιοποιεί κάθε λεπτό που έχει με τον αγαπημένο της πριν φύγει από την Ελλάδα με σκοπό την Τενερίφη, όπου θα παρουσιάσει το ριάλιτι, Love Island που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Δεν θα προκαλέσει μάλιστα έκπληξη αν πίσω από τις κάμερες βρεθεί και ο Καραβασάνης.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Γιάννης Καραβασάνης