Παπαγεωργίου και Καραβασάνης - Ο λόγος που αποφάσισαν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους μετά το διαζύγιο

Λέτε να ξανά ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Παπαγεωργίου και Καραβασάνης - Ο λόγος που αποφάσισαν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους μετά το διαζύγιο

Οι φήμες που την ήθελαν ερωτευμένη ξανά επιβεβαιώθηκαν, και με τον πιο όμορφο τρόπο, μιας και η είδηση πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης, με τον οποίο ήταν παντρεμένη και παλαιότερα, είναι και πάλι μαζί, έδωσε χαρά σε όσους γνωρίζουν και έχουν σχέσεις μαζί τους, αλλά και στο κοινό της που επιζητούσε να την δει ευτυχισμένη, κάτι που από ότι φαίνεται είναι και με το παραπάνω!

Ο λόγος που Παπαγεωργίου και Καραβασάνης έδωσαν δεύτερη ευκαιρία

Το ζευγάρι, αν και πολύ παραξενεύτηκαν για την επανασύνδεσή τους μετά κιόλας από το διαζύγιο, σύμφωνα με πληροφορίες και άτομα από το στενό τους κύκλο, διατηρούσαν ανέκαθεν άριστες σχέσεις, όχι απλά τα τυπικά, μιας και ο ένας όπως όλα δείχνουν ποτέ δεν ξέχασε τον άλλο και είχαν πολύ συχνά και τηλεφωνική επικοινωνία το διάστημα που ήταν χώρια.

Όπως είδαμε, εκείνος την επισκέφτηκε στο νησί των Κυκλάδων κατά τη διάρκεια των διακοπών της, και εκεί φαίνετι πως πάρθηκε η οριστική απόφαση να ξανασμίξουν.

Νέα κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, αφού μετά τη συμμετοχή της στο GNTM, έβαλε "φωτιές" με την προσωπικότητά της, ενώ και η σχέση της με τον Snik την έφερνε συχνά πυκνά στο προσκήνιο. Παρόλα αυτά, μετά τον χωρισμό τους, δεν πέρασε πάρα πολύ μεγάλο διάστημα και η ίδια φαίνεται πως αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη.

Ο φωτογραφικός φακός της Σούλας Γκλάμουρους, μάλιστα, την εντόπισε έξω από κάποιο ταβερνάκι μαζί με το αγαπημένο της πρόσωπο σε τρυφερά τετ α τετ, χωρίς να τους ενδιαφέρει ο κόσμος που υπάρχει τριγύρω. Η φλόγα ξαναφούντωσε και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, αφού η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου