Ανατροπή με το Love Island - Το πρόσωπο που θα έχει στο πλευρό της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αυτή την εξέλιξη δεν την περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανατροπή με το Love Island - Το πρόσωπο που θα έχει στο πλευρό της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι της στο Love Island. Για πρώτη φορά θα τη δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας σε ριάλιτι, επομένως η αγωνία του τηλεοπτικού κοινού είναι μεγάλη αν και η ίδια φαίνεται να ανυπομονεί (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ Real Life το Love Island θα περιλαμβάνει και κωμικά στοιχεία και «αυτοτρολάρισμα». Συγκεκριμένα, το νέο ριάλιτι σχέσεων που θα παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όχι μόνο θα είναι ανοιχτό στον σχολιασμό αλλά θα τον ενσωματώνει κιόλας.

Τι διαφορετικό γίνει με το Love Island και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Love Island εκτός από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα έχει και αφηγητή - σχολιαστή. Τα επεισόδια του ριάλιτι θα περιλαμβάνουν και voice over μέσω του οποίου η ίδια η παραγωγή θα σχολιάζει άλλοτε χαριτωμένα άλλοτε κωμικά ίσως και καυστικά τα τεκταινόμενα στη βίλα του Love Island στα Κανάρια Νησιά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Love Island

Κατά τ' άλλα, η επιλογή των παικτών που θα ταξιδέψουν στην Τενερίφη για να μπουν στο Love Island με στόχο το έπαθλο και να βρουν το ταίρι τους, ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες ενώ η ομάδα παραγωγής βρίσκεται ήδη στην Ισπανία για την έναρξη των γυρισμάτων. Το ριάλιτι θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ στις αρχές Οκτωβρίου.

Θα κάψουν πολλές καρδιές - Οι 2 καλλονές που μπαίνουν στο Love Island του ΣΚΑΙ

Όλα φαίνεται πως είναι έτοιμα για το Love Island μιας και ο ΣΚΑΪ έχει ήδη προχωρήσει στην ανακοίνωσή του για την έναρξη της συνεργασίας του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ έχει κυκλοφορήσει και το πρώτο επίσημο trailer για το ριάλιτι. Τα γυρίσματα του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθούν στην Τενερίφη και το μόνο σίγουρο είναι πως τα περιστατικά που θα καταγραφούν θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα την προσεχή τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το κανάλι έχει ήδη βρει δυο άκρως εντυπωσιακές παρουσίες που βρίσκονται κοντά στο να πουν το τελικό ναι και να βρεθούν στο Love Island. Δείτε στο TV-24.gr ποιες είναι