Η φωτογραφία είπε πολλά - Παντρεύονται Snik και Γιώτα Ιωαννίδου;

Όλα δείχνουν πως είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η φωτογραφία είπε πολλά - Παντρεύονται Snik και Γιώτα Ιωαννίδου;

Δεν πάει πολύς καιρός που έχει αποκαλυφθεί πως ο Snik ξεπέρασε τον χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έχει ένα νέο πρόσωπο στο πλευρό του, τη Γιώτα Ιωαννίδου. Ο έρωτας τους φαίνεται πως ήταν κεραυνοβόλος, ενώ χάρη σε αυτόν βγήκε και το νέο τραγούδι του τράπερ «Έρωτας», στο βίντεο κλιπ του οποίου πρωταγωνιστεί η σύντροφός του (δείτε εδώ στιγμιότυπα).

Και μπορεί οι αναρτήσεις του Snik με την Ηλιάνα να ήταν μετρημένες στα δάχτυλα, ωστόσο ο έρωτάς του με την Γιώτα Ιωαννίδου δεν μπορεί να κρυφτεί και έτσι βλέπουμε πολύ συχνά κοινά στιγμιότυπα στο Instagram.

Η ανάρτηση του Snik που πυροδότησε τις φήμες για τον γάμο του με την Γιώτα Ιωαννίδου

Ένα από αυτά ήρθε να πυροδοτήσει τις φήμες για τη σχέση τους και για το αν έχουν ήδη κάνει το επόμενο βήμα. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι ταξίδεψε στο Παρίσι και εκεί έβγαλαν μία φωτογραφία, κάτω από την οποία o Snik τοποθέτησε ένα emoji μονόπετρο και μία φατσούλα με καρδούλες.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν με αυτόν τον τρόπο ανακοίνωσαν πως παντρεύονται, ωστόσο είναι βέβαιο πως οι δυο τους περνάνε πολύ καλά.

Snik γάμος
Πηγή φωτογραφίας: Instagram @snikthehustla

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram @giwta_iwannidou

Η κοινή εμφάνισή τους στη Μύκονο που συζητήθηκε

Η σχέση του Snik με την εντυπωσιακή Γιώτα Ιωαννίδου έχει γίνει γνωστή πολύ καιρό τώρα. Ο γνωστός τράπερ μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει προχωρήσει τη ζωή του και δεν το κρύβει, αφού φαίνεται αρκετά πιο διαχυτικός σε σχέση με τον προηγούμενο του δεσμό στις κοινές του εμφανίσεις με την Ιωαννίδου. Πρόσφατα η κάμερα του Mykonos Live Tv τους εντόπισε στα στενάκια της Μυκόνου να κρατιούνται σφιχτά από το χέρι.

Πριν λίγο καιρό είχε ξεσπάσει σάλος μεταξύ των δυο με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram στο οποίο ακούγεται να αναφέρεται με άκρως υποτιμητικούς όρους στη σύντροφό του. Μετά τις αντιδράσεις το κατέβασε, ωστόσο η Ιωαννίδου ανέβασε ένα νέο χιουμοριστικό με την ίδια να τον αποκαλεί με το ίδιο επίθετο επιχειρώντας να βάλει τέλος στην παρεξήγηση.

Οι δυο τους απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Μύκονο. Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε σε βραδινή έξοδό τους σε γνωστό εστιατόριο στη χώρα και όπως θα δείτε περπατούν χεράκι-χεράκι στα γραφικά σοκάκια του νησιού των Ανέμων.