«Γιατί τον παίζουμε;» - Αδιανόητη ένταση στο πλατό του Mega Καλημέρα με βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Γιατί τον παίζουμε;» - Αδιανόητη ένταση στο πλατό του Mega Καλημέρα με βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής

Την Δευτέρα 5/9 ο Snik μετά το σκάνδαλο με τον ξυλοδαρμό σε συναυλία του, μίλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και "τα έβαλε" με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι θέλουν συνέντευξή του, αλλά εκείνος δεν πρόκειται να το κάνει εάν δεν τον πληρώσουν.

Την Τρίτη 6/9, οι δηλώσεις του σχολιάστηκαν στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, και έτσι ξεκίνησε μία μεγάλη συζήτηση για τον τράπερ, με τον Θανάση Πάτρα να γίνεται έξαλλος με το γεγονός ότι τον προβάλλουν, ενώ και ο ίδιος δεν θέλει, αλλά και προσβάλει την ιδιότητά τους.

Ένταση στο πλατό του Mega Καλημέρα για τον Snik

«Γιατί τον παίζουμε;», φώναζε χαρακτηριστικά, με τους συναδέλφους του να προσπαθούν να του εξηγήσουν, την ώρα που η Ελεονώρα Μελέτη ειρωνευόταν την συμπεριφορά του καλλιτέχνη.

Το σκηνικό με το ξύλο στο κλαμπ

Παρά το γεγονός πως ο Snik περνά υπέροχα όσον αφορά την προσωπική του ζωή, καθώς φήμες τον θέλουν να παντρεύεται με την αγαπημένη του, στα επαγγελματικά του υπάρχουν μερικά εμπόδια. Ύστερα από το περιστατικό στα βραβεία MAD με τον ξυλοδαρμό ανάμεσα στον ίδιο και τον Light, αναμείχθηκε σε άλλη μία σωματική σύγκρουση σε νυχτερινό κέντρο στην Κατερίνη, όπου τραγουδούσε.

Την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή φαινόταν πως στο κοινό υπήρχε μία ένταση και εκείνος το παρατήρησε και πήδηξε προς το μέρος του, με αποτέλεσμα τα πράγματα να ξεφύγουν. Από τη μία ο τράπερ και η ομάδα του και από την άλλοι οι θαμώνες του μαγαζιού, έριχναν πράγματα ο ένας στον άλλο, μέχρι και καρέκλες, ενώ ένας άγνωστος άνδρας τραυματίστηκε στο πρόσωπο με ποτήρι και γέμισε αίματα.

Δεν έλειψαν οι μπουνιές και οι κλωτσιές, ωστόσο, ακόμη κι αν το συμβάν έγινε γνωστό, δεν φαίνεται να έχει εμπλακεί ακόμα η αστυνομία στην υπόθεση.