"Δεν είμαι ψυχολόγος και δεν..." - Η αναφορά της Παπαγεωργίου στα σκηνικά βίας με πρωταγωνιστή τον Snik

Τι είπε για την σχέση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό Μας" της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα 13/9 το πρωί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη Καραβασάνη με τον οποίο είναι και πάλι ζευγάρι (δείτε εδώ όλα όσα είπε), ενώ μίλησε και για την σχέση που είχε με τον Snik, με αφορμή τα περιστατικά βίας που έχει πρωταγωνιστήσει τις τελευταίες μέρες.

Η αναφορά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην σχέση της με τον Snik

«Το ότι υπάρχει μια εικόνα σε έναν άνθρωπο δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο μέσα στο σπίτι. Έχω περάσει καλά στις επιλογές μου. Βάζω τα όριά μου.

Στεναχωριόμουν για κάποια πράγματα και δεν τα καταλαβαίνω, ελπίζω να περάσει όμως και να είναι κάποια δυσαρέσκεια όμως εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου» δήλωσε η Ηλιάνα.

Η ανάρτηση σπόντα της Παπαγεωργίου μετά τον καβγά του Snik σε συναυλία και το ξέσπασμα για τις εκπομπές

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik να χώρισαν, ωστόσο, όπως είχε δηλώσει η ίδια διατηρούσαν καλές σχέσεις, αφού υπήρχε αγάπη και εκτίμηση μεταξύ τους. Όπως φαίνεται όμως, πλέον που έχουν και οι δυο νέους συντρόφους, δεν υπάρχει επικοινωνία με αποτέλεσμα ότι θέλει το μοντέλο να του το μεταφέρει μέσω... instagram.

Λίγο μετά τον καβγά που σημειώθηκε σε συναυλία του τράπερ, αλλά και το ξέσπασμα που είχε απέναντι στα κανάλια και τον δημόσιο τσακωμό του με την Ελεονώρα Μελέτη, το μοντέλο θέλησε να κάνει μια ανάρτηση όλο νόημα.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα η οποία έγραφε «Φιλική υπενθύμιση: δεν υπάρχει μεγαλύτερος πλούτος από την πνευματική ηρεμία».

Πήγαινε ή δεν πήγαινε σε εκείνον; Δεν θα το μάθουμε, όμως κολλάει πολύ σε όλη την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου