"Με τη Φαίη..." - Η απόφαση που πήραν Γιώργος Λιάγκας και Σκορδά μετά το διαζύγιο για τα παιδιά τους

Το εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 21/9 ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδιά του.

"Τα παιδιά, αυτό που έχουμε συμφωνήσει και τηρούμε, είναι να το πάμε βάση των θέλω και των αναγκών. Μένουν και μαζί μου. Πάνε από εμένα σχολείο", είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Τότε λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον ηθοποιό αν αυτό είναι δύσκολο, με τον δεύτερο να του εξηγεί πως είναι εφικτό. Αμέσως μετά, μάλιστα, ρώτησε τον παρουσιαστή τι κάνει αυτός με τα παιδιά και την Φαίη Σκορδά.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τα παιδιά του

«Μένουνε με τη Φαίη τα παιδιά. Με εμένα τα Σαββατοκύριακα και τα βλέπω τις καθημερινές κάποιες ώρες», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος νωρίτερα ξέσπασε για τα δημοσιεύματα περί γάμου.

Η αλήθεια: Οι σχέσεις Λιάγκα - Σκορδά τώρα που παίζουν απέναντι - Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Ήταν 8 Ιουλίου του 2022 όταν η Φαίη Σκορδά, αποχαιρέτησε οριστικά πλέον το κοινό της από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να βρεθεί λίγους μήνες μετά στην οικογένεια του ΣΚΑΪ με την εκπομπή Πρωινό Μας, που έκανε πρεμιέρα πριν από μία εβδομάδα (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε).

Πέρα από το «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά πήρε ένα δεύτερο τηλεοπτικό «διαζύγιο» και με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο παρουσίαζαν μαζί την εκπομπή μέχρι πέρυσι. Πολλά γράφτηκαν για τις μεταξύ τους σχέσεις και για τους λόγους που χωρίστηκαν, ωστόσο οι δυο τους αποφάσισαν να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους και μην αφήσουν τις κακές γλώσσες να επικρατήσουν.

Εντάξει, η Φαίη έκανε ένα σχόλιο στην πρεμιέρα που θα μπορούσε να θεωρηθεί σπόντα (δείτε εδώ τι είπε), ωστόσο στις δηλώσεις που έκανε λίγο αργότερα ξεκαθάρισε πως δεν πήγαινε στον Λιάγκα.

Πολλά ακούστηκαν, πολλά γράφτηκαν αλλά η αλήθεια είναι μία και την έχουμε εμείς εδώ αποκλειστικά! Η Φαίη και ο Γιώργος έχουν... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr