«Ο λόγος που χωρίσαμε είναι...» - Η αποκάλυψη του Βασίλη Κωνσταντίνου μετά το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη

«Όταν είσαι με Μάρθα δεν μπορείς να είσαι με καμία άλλη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο λόγος που χωρίσαμε είναι...» - Η αποκάλυψη του Βασίλη Κωνσταντίνου μετά το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για τη σχέση του με τη Μάρθα Καραγιάννη. Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή 18/9 εντελώς ξαφνικά μέσα στο σπίτι της (δείτε ποιο ήταν το τελευταίο πρόσωπο που είδε πριν ξεψυχήσει).

«Δεν μπορώ να μην πάω στην κηδεία της Μάρθας. Ήμουν κοντά στη Μάρθα αλλά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πούμε στη Ντόρα τη Δούμα. Ήταν ο φύλακας άγγελος της Μάρθας», ανέφερε αρχικά.

Ο λόγος που χώρισαν Βασίλης Κωνσταντίνου - Μάρθα Καραγιάννη

«Περισσότερο δεν ήθελα εγώ, μετά δεν ήθελε η Μάρθα. Η Μάρθα ερωτεύτηκε το σανίδι, τα φώτα του θεάτρου και τους συναδέλφους. Ήταν πολύ δεμένη με όλους και με αυτούς έπαιξε και με με όσους δεν έπαιξε.

Εμάς δεν μας “σκότωσε” τίποτα. Άλλο ήταν το θέμα. Ήμουν άταχτος όταν δεν ήμουν με τη Μάρθα. Όταν είσαι με Μάρθα δεν μπορείς να είσαι με καμία άλλη. Ήταν και η Μάρθα μαζί μου. Ήταν δύσκολο να ακολουθήσεις τους ηθοποιούς. Η Μάρθα ήταν με τους φίλους της και εγώ ήμουν μόνος μου. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Κώστας Βουτσάς να μου πουν μια κουβέντα σε μια παρέα 10 ατόμων, όλοι θεατρίνοι. Με ζήλευε, κι εγώ λιγότερο. Είναι ένα μυστικό που το πήρε μαζί της ο λόγος που χωρίσαμε.

H Mάρθα ήταν θρησκευόμενη, απλώς δεν ήθελε να υποχρεώνει ανθρώπους να πηγαίνουν στο νεκροταφείο να αφήνουν λουλούδια» είπε.

Τι θα συμβεί με την κηδεία της

Αύριο, Πέμπτη 22/9, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Μάρθας. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε ως τελευταία επιθυμία να αποτεφρωθεί, κάτι που έγινε γνωστό και μέσα από το χειρόγραφο σημείωμα που είχε αφήσει λίγο πριν φύγει από την ζωή (δείτε το εδώ), ωστόσο οι Αρχές δεν το επέτρεπαν καθώς δεν υπήρχαν οι προαπαιτούμενες υπογραφές.

Ωστόσο, η επιθυμία της τελικά θα πραγματοποιηθεί και έτσι συνάδελφοι, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην Μάρθα Καραγιάννη αύριο το πρωί στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών και μετά θα αποτεφρωθεί.