Δεν έχασε λεπτό μετά το ''ναυάγιο'' με τον Γιώργο Μαζωνάκη - Αυτή η τραγουδίστρια θα βρεθεί στο πλάι του Διονύση Σχοινά

Έχουμε καιρό να την δούμε στις πίστες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την διάλυση της συνεργασίας του Διονύση Σχοινά, με τον Γιώργο Μαζωνάκη, που θα εμφανίζονταν μαζί σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Μπορεί ο πρώτος να έχει στο μυαλό του και τον πόλεμο εξωδίκων που συντελείται αυτή τη στιγμή μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο φαίνεται να βρήκε ήδη το νέο του ταίρι στις πίστες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πάμε Δανάη».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει η συνεργασία των δύο αντρών ναυάγησε επειδή υπήρχαν διαφωνίες αναφορικά με το πρόγραμμα, ενώ υπήρξαν και πολλές αναβολές στην πρεμιέρα κάτι που εξόργισε τον Σχοινά, και το εξέφρασε και μέσω της επίσημης ανακοίνωσης που κυκλοφόρησε.

Με αυτή την τραγουδίστρια θα συνεργαστεί ο Διονύσης Σχοινάς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, στην εκπομπή Πάμε Δανάη του Mega, στο πλάι του Διονύση Σχοινά το επόμενο διάστημα θα βρεθεί η Demy. Η τραγουδίστρια έχει καιρό να εμφανιστεί σε πίστα μαζί με κάποιο γνωστό όνομα, ωστόσο οι δυο τους φαίνεται να έχουν χημεία και να μπορούν να ''παντρέψουν'' τα στυλ τους, δημιουργώντας ένα καλό αποτέλεσμα.

Επομένως σύμφωνα με αυτή την εξέλιξη, αναιρείται η είδηση της εκπομπής που τον ήθελε να κάνει ντουέτο με την Έλλη Κοκκίνου.

Η Demy θα είναι πιθανότατα η νέα συνεργάτιδα του Σχοινά

Ο Μαζωνάκης δεν σκοτίστηκε και ιδιαίτερα μετά το μουσικό τους ''διαζύγιο''

Άπαντες απόρησαν με το γεγονός ότι ο «Μαζώ» δεν βγήκε να δώσει κάποια εξήγηση μετά τη λύση της συνεργασίας τους, ωστόσο εκείνος σκέφτηκε έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο για να ρίξει τη ''μπηχτή'' του και έκανε ανάρτηση τραγουδώντας τραγούδι του Σχοινά, δίνοντας μήνυμα ειρήνης.

Με νέα ανάρτηση στο instagram ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνει νέο ραντεβού για την πρεμιέρα του η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 29 Σεπτεμβρίου. Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του Διονύση Σχοινά ο τραγουδιστής ανέβασε βίντεο όπου και ερμηνεύει την επιτυχία του Διονύση Σχοινά «Ποτέ» σχολιάζοντας: «Η μουσική μόνο ενώνει μάγκες».