Το προφίλ του κρατούμενου Βασίλη Δημάκη στο Facebook - Οι φωτογραφίες με την Ερασμία Μάνου και οι αναφορές στην Αστυνομία

Ο γαμπρός της Σοφίας Βόσσου έχει συζητηθεί πολύ κι όχι αδίκως

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το προφίλ του κρατούμενου Βασίλη Δημάκη στο Facebook - Οι φωτογραφίες με την Ερασμία Μάνου και οι αναφορές στην Αστυνομία

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες με το γεγονός πως η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου είναι αρραβωνιασμένη με τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού Βασίλη Δημάκη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω των social media όταν έκανε απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να σπουδάσει. Έκτοτε, πολλές είναι οι εκπομπές αλλά και εκείνοι που ασχολήθηκαν με την σχέση τους, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν και τα αρνητικά τους σχόλια (δείτε εδώ την απάντηση της ίδιας).

Εμείς ρίχνοντας μια ματιά στην ζωή του Βασίλη Δημάκη, βρήκαμε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τον οποίο χρησιμοποιεί ενεργά. Όπως είδαμε, έχει φωτογραφίες της αγαπημένης του, Ερασμίας, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρεται στην αστυνομία.

Οι φωτογραφίες του Βασίλη Δημάκη στο Facebook

Οι φωτογραφίες του Βασίλη Δημάκη στο Facebook

Οι φωτογραφίες του Βασίλη Δημάκη στο Facebook 2

Οι φωτογραφίες του Βασίλη Δημάκη στο Facebook 3

Λίγα λόγια για την ζωή του

Ο Βασίλης Δημάκης έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Το 2016 αποφάσισε να πάρει το απολυτήριο λυκείου ενώ βρισκόταν στις φυλακές Γρεβενών και αποφοίτησε με 19,9 ως αριστούχος. Έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ.

Γεννημένος το 1978, ο Βασίλης Δημάκης άρχισε από πολύ νωρίς να έχει προβλήματα με την Αστυνομία αφού το 1998, σε ηλικία μόλις 20 ετών είχε φυλακιστεί για ένα έγκλημα τιμής που είχε κάνει με την αδερφή του.

Αργότερα, καταδικάστηκε σε 44χρόνια φυλάκισης για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία και αφού πέτυχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ξεκίνησε απεργία πείνας προκειμένου να του γίνει χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών με βραχιολάκι. Η απεργία πείνας του Βασίλη Δημάκη διήρκησε 31 μέρες ώσπου τελικά το αίτημά του έγινε δεκτό από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στις 17.3.22 ο Βασίλης Δημάκης δεν παρουσιάστηκε στο Πανεπιστήμιο παραβιάζοντας την εκπαιδευτική του άδεια ενώ λίγο μετά το βραχιολάκι του σταμάτησε να δίνει σήμα στις Αρχές. Τελικά εντοπίστηκε μερικές ημέρες αργότερα σε διαμέρισμα στον Πειραιά έπειτα από έρευνα που έκανε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στις φυλακές, έχει ζητήσει να του παρέχονται μουσικά όργανα κάτι που έχει γίνει αποδεκτό ενώ την περασμένη εβδομάδα έκανε αίτηση να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η τελετή του αρραβώνα με την Ερασμία Μάνου όπως και έγινε.