«Τί ακούμε ρε παιδιά;» - Η είδηση που σόκαρε την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Τί ακούμε ρε παιδιά;» - Η είδηση που σόκαρε την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Άλλο ένα μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το καθιερωμένο ραντεβού με τους αγαπημένους της τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή, «Ελένη» καθώς κάθε μεσημέρι τους κρατάει συντροφιά μαζί με την υπόλοιπη ομάδας της (δείτε εδώ την σπάνια αποκάλυψη που έκανε νωρίτερα για την προσωπική της ζωή).

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τετάρτης (21/9) η γνωστή παρουσιάστρια έπαθε σοκ στον αέρα της εκπομπής με αφορμή μια είδηση. Συγκεκριμένα, στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ αναφορικά με ένα πατέρα από το Πακιστάν ο οποίος έκαψε το παιδί του ζωντανό, επειδή δεν είχε διαβάσει.

Ο λόγος που η Ελένη Μενεγάκη έπαθε σοκ στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA

Μάλιστα, ο νεαρός μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς υπέκυψε ύστερα από δυο ημέρες. Έτσι, η γνωστή παρουσιάσττρια του MEGA δεν έδειξε το σοκ που έπαθε μετά από την δυσάρεστη είδηση καθώς τοποθετήθηκε και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τι ακούμε ρε παιδιά».

"Κινδυνεύω, δεν πάω καλά" - Η επική γκάφα της Μενεγάκη που έκανε το πάνελ να σηκωθεί από τη θέση του

Μια επική γκάφα έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA και δεν πίστευε ούτε η ίδια αυτό που είπε. Όλοι οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια και δεν δίστασαν μέχρι και να την πειράξουν.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μπέρδεψε τον σύζυγο της Ελεονώρας Μελέτη και αντί να πει Θοδωρή Μαροσούλη, (δείτε τον εδώ) είπε... Θοδωρή Μαραντίνη.

«Είδα ότι έχουν εξώφυλλο την Ελεονώρα Μελέτη με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη… Ζητώ συγγνώμη! Κάτι γίνεται! Συγγνώμη και πάλι συγγνώμη. Θα μιλήσω λιγότερο σήμερα, κανονίστε να υπάρχει ρυθμός και να τα λέτε όλα μόνοι σας. Κινδυνεύω, δεν πάω καλά. Όλος ο ανάδρομος σε μένα κάθισε πάνω; Όχι ρε παιδιά, δεν το δέχομαι» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν πίστευε πως έκανε τέτοιο λάθος.