Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σταμάτης Κόκοτας - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σταμάτης Κόκοτας - Τι συνέβη;
NDPPHOTO
News 21.09.2022 18:27
Από Ίρις Βίλα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία ώρα, ο Σταμάτης Κόκοτας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι πληροφορέις για την υγεία του Σταμάτη Κόκοτα

Αποκλειστική φωτγοραφία του Σταμάτη Κόκοτα

Συγκεκριμένα, ο 86χρονος γνωστός τραγουδιστής ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να βρίσκεται αυτή την ώρα στο Ασκληπιείο Βούλας. (Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από σπάνια εμφάνισή του στα μπουζούκια με αιθέριες υπάρξεις).

Η τελευταία συνέντευξη που είχε δώσει

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open παραχώρησε συνέντευξη ο Σταμάτης Κόκοτας ο οποίας μέσα σε όλα ξέσπασε έντονα όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής του έκανε μια ερώτηση.

«Πώς σας φαίνεται το ότι πρωταγωνιστούν πολλές γυναίκες στο τραγούδι, έχουμε πολύ ωραίες λαϊκές φωνές… Για παράδειγμα, τα νέα πρότυπα θέλουν πάρα πολύ την κυρία Πάολα σαν τραγουδίστρια που είναι από πολύ νέα στο τραγούδι και την έχουν παρομοιάσει σαν από τις πιο μεγάλες λαϊκές φωνές που έχουμε αυτή τη στιγμή;», ρώτησε η Μαρία Αντωνά.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: Αυτά τα λέτε εσείς. Ούτε να τα ακούω θέλω, ούτε να τα ξέρω. Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι όποιος όντως έχει ωραία φωνή δεν πρόκειται ποτέ ούτε να τη χάσει ούτε να του την κλέψουν. Θα έρθει η στιγμή του που θα πει κάτι και θα αναδειχθεί».

Share