Πρέπει να τους κοίταζε όλη η παραλία - Ασυγκράτητοι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας

Τα καυτά φιλιά που αντάλλαξαν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αναμφίβολα, ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Όπως είναι φυσικό οι δυο τους βιώνουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της σχέσης τους καθώς είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον (δείτε εδώ ποιο θα είναι το κοινό τους επαγγελματικό βήμα).

Φυσικά, μετά το τέλος του Survivor 5 όπου ο Στάθης Σχίζας αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής κερδίζοντας το πολυπόθητο έπαθλο, σειρά είχε οι δυο τους να είναι αχώριστοι μιας και προσπαθούν να καλύψουν το κενό που τους άφησε η τόσο μεγάλη απόσταση για 6 μήνες.

Με αφορμή λοιπόν την ονομαστική γιορτή του, η γνωστή influencer θέλησε να δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Κω όπου τους βλέπουμε να ανταλλάζουν άκρως καυτά φιλιά στην παραλία.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα και τα καυτά φιλιά τους

Στο πλευρό της πεθεράς του ο Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν ξεκολλούν στιγμή ο ένας από τον άλλο και, όπως φαίνεται, έχουν αποφασίσει να κάνουν τα πάντα μαζί, ακόμη και πράγματα που ο πρώτος δεν θα δοκίμαζε διαφορετικά. Η σχέση τους, δηλαδή, γίνεται όλο και πιο σοβαρή, καθώς ήδη σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Ένα ακόμη στοιχείο που επιβεβαιώνει αυτά τα λεγόμενα είναι η έξοδος του νικητή του Survivor 5 μαζί με την σύντροφό του και την μητέρα της, για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της. Ο ίδιος πόζαρε στο πλευρό της πεθεράς του, ντυμένος ασορτί με την αγαπημένου του που φορούσε ένα ολόλευκο φόρεμα, και μάλιστα το χαμόγελό του έφτανε μέχρι τα αυτιά.

Βέβαια τα φούξια πέδιλα και η τσάντα της κόρης της εορτάζουσας έκλεβαν τις εντυπωσεις. Η μητέρα του μοντέλου, από την άλλη πλευρά, φορούσε ένα εντυπωσιακό χακί maxi φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες, όπως και τα αξεσουάρ της.

Παναγιώταρου - Σχίζας