Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά "μπούκαραν" στο Καλό Μεσημεράκι με το προσκλητήριο γάμου τους

Η μυστική ημερομηνία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά

Το μεσημέρι της Τετάρτης (21/9) η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής, «Καλό Μεσημεράκι» όπου δεν ήρθαν με άδεια χέρια μιας και μαζί τους είχαν φέρει το προσκλητήριο του γάμου τους (πάρτε μια γεύση από το νυφικό της), καθώς μετά από 5 χρόνια αποφάσισαν πως έχει έρθει η ώρα να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η "εισβολή" Άρη Σοϊλέδη και Μαρίας Αντωνά στο Καλό Μεσημεράκι

Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης είπε στον Νίκο Μουτσινά: «Είσαι ο μόνος που ξέρεις την ημερομηνία γάμου. Μη μας δώσεις». Από την άλλη, η Μαρία Αντωνά πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Είσαι ο πρώτος επίσημος καλεσμένος μας».

Μάλιστα, οι δυο τους αναφέρθηκαν για το νέο τους σπίτι αφού μετακόμισαν σε νέο πριν από λίγο καιρό ενώ επίσης αναφέρθηκαν και για τον κύκλο "Survivor".

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία του γάμου τους

Ο φακός της Super Κατερίνα εντόπισε τον Κώστα Φραγκολιά και την Τρίτη 6/9 ο ίδιος μίλησε στην κάμερα και αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για την σχέση του, αλλά και για το ζευγάρι που πρόκειται να παντρέψει, τον Άρη Σοϊλέδη και την Μαρία Αντωνά.

Πιο συγκεκριμένα, αφού έδωσε την απάντηση για το ενδεχόμενο ενός δικού του γάμου, εξήγησε πως τα δύο παιδιά έχουν βρει κτήμα για το μυστήριο και το γλέντι, ενώ έχουν σχεδόν ολοκληρώσει και τις ετοιμασίες με το κοστούμι, το οποίο θα ράψει ο γαμπρός, αλλά και με το νυφικό της δημοσιογράφου.

«Αυτή τη στιγμή είναι το άλλο μου μισό. Είναι ένας άνθρωπος που με στηρίζει και τη στηρίζω, περνάμε ωραία, έντονοι χαρακτήρες και οι δύο, αλλά έχουμε βρει τα πατήματά μας και το "μαγικό" δέσιμο που χρειάζεται», είπε αρχικά για την καλή του.

Στην ερώτηση του ρεπόρτερ για το αν σκέφτεται τον γάμο, απάντησε: «Ακόμη όχι. Είμαι της άποψης ότι αν προκύψει και μεγαλώσει η οικογένειά μας, θα δυναμώσουν και οι θεσμοί της οικογένειας».

«Νομίζω τα παιδιά έχουνε βρει κτήμα, αλλά δεν θυμάμαι ημερομηνία. Νομίζω ότι θα είναι καθημερινή. Περιμένω κι εγώ την ημερομηνία να ραφτώ», κατέληξε για το φιλικό ζευγάρι και δήλωσε πως είναι πιθανό η τελετή να γίνει και την ημέρα της γιορτής του ποδοσφαιριστή.