Πάνος Αργιανίδης: «Έπεσα από τα σύννεφα και δεν περίμενα να το ακούσω» - Οι δηλώσεις από τους γείτονές του

Μετά την νοσηλεία του σε ψυχιατρείο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μετά από το περιστατικό που σημειώθηκε στ ΕΛΤΑ Κρυονερίου με πρωταγωνιστή τον Πάνο Αργιανίδη ο οποίος ήταν ταμπουρωμένος στις τουαλέτες του 2ου ορόφου του κτιρίου και σε κατάσταση αμόκ (δείτε εδώ πώς μετέτρεψε τις τουαλέτες) , μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο.

Συγκεκριμένα, άνθρωποι οι οποίοι τον γνωρίζουν προσωπικά μίλησαν στην εκπομπή «T-live» όπου ανέφεραν πως είναι ένα εξαιρετικό παιδί και δεν είχαν αντιληφθεί ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Οι δηλώσεις για τον Πάνο Αργιαννίδη

«Ήταν ένα αισιόδοξο παιδί, χαρούμενο, κοινωνικό. Η αλήθεια είναι ότι έπεσα από τα σύννεφα και δεν περίμενα να ακούσω γι’ αυτόν τον άνθρωπο κάτι τέτοιο. Από τις λίγες φορές που είχαμε μιλήσει, δεν μου είχε δείξει ότι ήταν ένας άνθρωπος που οδεύει προς τα εκεί».

Ένας άλλος γείτονάς του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το γειτονάκι μας είναι ένα εξαιρετικό παλικάρι, δεν υπάρχει. Το καλύτερο παιδί της γειτονιάς μας. Μας είχε εξυπηρετήσει πολλές φορές. Ήμασταν στο νοσοκομείο για 3 μήνες με τον άνδρα μου και μας έπαιρνε τηλέφωνο».

«Τον είδαν οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι...» - Οι πρώτες ώρες του Πάνου Αργιανίδη στο Δρομοκαΐτειο

Ταμπουρωμένος στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου βρισκόταν από τα ξημερώματα της Τρίτης 20/9 ο Πάνος Αργιανίδης και απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του (διαβάστε εδώ τα μηνύματα που έστελνε πριν την απόπειρα). Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και έπειτα οδηγήθηκε για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Το πρωί της Τετάρτης 21/9 ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο, Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν στην κλινική με τον πρώην παίκτη του Survivor.

«Ο ασθενής ήρθε εχθές με τον πατέρα του και τον αδερφό του στα έκτακτα περιστατικά στο Δρομοκαΐτειο. Ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμοι και πολύ ευγενικοί. Τον είδαν οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα με ψυχική νόσο στον ασθενή και εισήχθη σε ένα τμήμα οξέων περιστατικών και παίρνει την θεραπεία του νοσοκομείου.

Είναι πολύ συνεργάσιμος. Είχε προβλήματα με την δουλειά του, με συναδέλφους αλλά δεν μπορώ να σας πω γιατί αυτά ήταν ιατρικά απόρρητα. Είχε προβλήματα στη δουλειά του», αποκάλυψε ο ίδιος για τον Πάνο Αργιανίδη.