«Εσύ κούκλα μου...» - Η δημόσια κριτική της Ρούλας Κορομηλα στην Δούκισσα Νομικού

Αφορμή στάθηκε η παρουσία της στο «Πρωινό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και συγκεκριμένα στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό» προστέθηκε η Δούκισσα Νομικού η οποία μεταξύ άλλων έχει αναλάβει να παρουσιάζει τα πιο αισιόδοξα θέματα, ωστόσο δεν διστάζει να δίνει την δική της νότα και άποψη κάθε φορά που θεωρεί πως είναι απαραίτητο. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως η εκπομπή δεν σημειώνει και τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μεταξύ άλλων, στη σημερινή της ανάρτηση (21/9) η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Η ευγένεια και το χαμόγελο μπορεί να μας αλλάξει τη διάθεση, τη μέρα μας. Αν το προσπαθούμε καθημερινά μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη».

Με αφορμή λοιπόν τα όσα έγραψε η ίδια, η Ρούλα Κορομηλά πήρε την πρωτοβουλία να της σχολιάσει στα σχόλια: «Εσύ κούκλα μου μας κάνεις τα πρωινά μας όμορφα και με τη σωστή συμπεριφορά και άποψη, τοποθέτηση σε πολλά θέματα αισιόδοξα και ουσιαστικά. Ωραία ελληνικά, ευγενική και διαβασμένη».

Η αποθέωση της Ρούλας Κορομηλά προς την Δούκισσα Νομικού

Η κριτική της Ρούλας Κορομηλά στην Δούκισσα Νομικού

Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην μικρή οθόνη - Σε ποιο κανάλι θα αναλάβει την παρουσίαση μουσικού show

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και φούντωναν οι φήμες που ήθελαν την Ρούλα Κορομηλά να επιστρέφει και πάλι στην μικρή οθόνη μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Συγκεκριμένα, ακουγόταν πως θα αναλάμβανε εκπομπή στην ΕΡΤ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Από την άλλη, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την εκπομπή, «Γεια σου», η γνωστή παρουσιάστρια αναμένεται να αναλάβει... διαβάστε περισσότερα στο tv-24.gr