Ο πραγματικός λόγος που "ναυάγησε" η συνεργασία της Ρούλας Κορομηλά με την ΕΡΤ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν την Ρούλα Κορομηλά να επιστρέφει και πάλι στη μικρή οθόνη μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ (δείτε εδώ τί είχε συμβεί). Ωστόσο, τα συγκεκριμένα σενράρια φαίνεται να μην ισχύουν.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να αποκαλύψει το χρονικό αυτής της απόφασης καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο άνθρωπος που μου το έστειλε δεν ήταν η Ρούλα Κορομηλά αλλά ήταν ασφαλής πηγή. Μετά από αυτό με έναν μαγικό τρόπο έφυγε η Ρούλα από το κάδρο.

Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο που το επικοινωνήσαμε αλλά ήταν μια τηλεοπτική πληροφορία και ήταν και βόμβα και δεν το περίμενε κανείς. Μετά διαβάσαμε για το πρωινό ότι θα είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Εγώ ξέρω ότι και οικονομικά αυτά που ζητούσε για τη Ρούλα ήταν λίγα».

Από την άλλη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος συμπλήρωσε: «Η Ρούλα έκανε πρόταση στην ΕΡΤ1 και είναι λογικό γιατί η Ρούλα είναι κεφάλαιο. Το είδαν και τελικά επέλεξαν κάτι άλλο. Έμαθα αυτό. Μπορεί να μην είναι σωστή πληροφορία και κάπου στο δρόμο να χάλασε. Έμαθα αυτό: ότι είχε κάνει η ίδια πρόταση και είπε έχω αυτό για πρωινό».

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ρούλας Κορομηλά

«Η συμπεριφορά της Ρούλας Κορομηλά ήταν προκλητική»

Στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (31/8) ο Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά και στο άδοξο τέλος αυτής, χαρακτηρίζοντας προκλητική τη στάση της παρουσιάστριας απέναντί του.

Ο τραγουδιστής στο παρελθόν έχει μιλήσει ξανά για το περιστατικό που τον έκανε να ψυχρανθεί με την γνωστή παρουσιάστρια (δείτε εδώ τι είχε συμβεί), ενώ τώρα αποκάλυψε πως μετά την παρεξήγηση, η Ρούλα Κορομηλά προσπάθησε να τα βρουν.

«Ήταν μια κακή στιγμή της Ρούλας. Μέχρι τότε είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά σε όλα τα κανάλια. Από ένα σημείο και μετά, με καλούσε και τη βοηθούσα, όπως βοηθούσα κι άλλες γιατί έκανα κάποιες θεαματικότητες και ήθελαν να χτυπήσουν την αντίστοιχη απέναντι εκπομπή, που είχε καλέσει τον άλλον καλλιτέχνη.

Όταν βγάζω καινούργιο δίσκο, θέλω να πω δύο τρία τραγούδια και σου λέει η άλλη όχι ένα κι αντί για έξι λεπτά τρία και τελικά γίνεται η εκπομπή και τραγουδούσε η ίδια 20 λεπτά, εκεί λες... εντάξει.

Συγγνώμη αλλά μην πω τη λέξη για το τι είναι αυτό. Το μετάνιωσε και προσπάθησε να τα βρούμε. Δεν κρατώ τίποτα αλλά ήταν πραγματικά μια άσχημη στιγμή της Ρούλας και τελείωσε η συνεργασία μας. Το θεώρησα πραγματικά προκλητικό», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.