«Τους παρακάλεσα να με σκοτώσουν» - Ανατριχιάζουν οι πρώτες δηλώσεις της αστρολόγου που έπεσε θύμα ληστείας

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Τους παρακάλεσα να με σκοτώσουν» - Ανατριχιάζουν οι πρώτες δηλώσεις της αστρολόγου που έπεσε θύμα ληστείας

Η Βάσω Νικολαϊδου η οποία είναι αρκετά γνωστή ως αστρολόγος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του MEGA για την εκπομπή, Live News όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον εφιάλτη που έζησε καθώς έπεσε θύμα ληστείας. Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχαν διαρρήξει και το σπίτι της Ανθής Σαλαγκούδη.

Οι δηλώσεις της Βάσως Νικολαϊδου που έπεσε θύμα ληστείας

«Εκείνο το βράδυ δε φοβήθηκα παρά παρακάλαγα τους ληστές γονατιστή και δεμένη από τα κορδόνια μου, ξαπλωμένη πάνω στον καναπέ μου, παρακάλαγα να με σκοτώσουν. Ήξερα ότι είχα χάσει όλη μου την περιουσία και παρακάλαγα να με σκοτώσουν. Ήξερα ότι είναι ανασφάλιστα όλα, τα πάντα. Εκεί μέσα είχα 100 χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα αξίας 2 εκ. ευρώ.

Δεν έχω ένα κινητό, τίποτα. Μου πήραν ακόμα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Δεν έχω τίποτα απολύτως. Έμεινα χωρίς δραχμή. Ακόμα και αυτά που είχα στην τσάντα, μου πήραν όλες τις τσάντες, όλα τα ρολόγια… Δε μου έμεινε ρολόι να δω την ώρα.

«Τους δυο τους είδα, τον έναν μάλιστα χωρίς κουκούλα, ο άλλος ήταν με καλυμένο το πρόσωπο. Τον τρίτο δεν τον είδα. Μπήκε ο ένας και με ακινητοποίησε και μετέπειτα φαίνεται ότι άνοιξε στους άλλους αφού πρώτα με πήγε στην τουαλέτα και με έδεσε. Μου έβαλε μια κουβέρτα και με έδεσε σε μια καρέκλα…

Προσπάθησα να πέσω κάτω από τον καναπέ και μου είπαν να κάτσω όπως είμαι. Τους παρακάλεσα να με σκοτώσουν γιατί δεν έχω τίποτα άλλο. Ξέρανε που είναι το χρηματοκιβώτιο. Μου ζήτησαν να τους δώσω πρώτα τον κωδικό για να το ανοίξουν. Μετά είδαν τους γκασμάδες που είχα στο υπόγειο. Το χρηματοκιβώτιο ήταν μαζί με τον συναγερμό. Πιστεύω ότι είχαν πάρει πληροφορίες. Ήξεραν τα πάντα για το σπίτι».

Το χρονικό της ληστείας στην Γλυφάδα

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι γνωστή αστρολόγος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο της το σπίτι, με τους ληστές να την ακινητοποιούν και να της αποσπούν κοσμήματα και χρήματα και να διαφεύγουν. Για το τραγικό αυτό συμβάν μίλησε μια γειτόνισσα της στο T-Live, περιγράφοντας τα όσα άκουσε τη στιγμή της ληστείας.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η μοναδική διάσημη που έχει πέσει θύμα ληστείας το τελευταίο διάστημα, καθώς και η Ανθή Σαλαγκούδη είχε πέσει θύμα διάρρηξης πριν από λίγο καιρό με την ίδια ευτυχώς να είναι εκτός οικίας και να δηλώνει ότι παρά το σοκ είναι ανακουφισμένη που δεν κινδύνευσε το αγαπημένο της πλάσμα.

Η γυναίκα αποκάλυψε ότι γύρω στις 12.30 με 1 παρά το ξημέρωμα άκουσε ένα δυνατό τράνταγμα. «Ήταν σαν να έπεφτε κάποιος. Ανησύχησα αλλά δεν έδωσα τόση βαρύτητα γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν κάποια γάτα.

Έχω τέσσερα σκυλάκια και δεν γάβγισε κάποιο από αυτά. Φαντάζομαι αν είχε γίνει κάτι, θα το είχε αντιληφθεί. Συχνά πυκνά έρχεται η αστυνομία σε περίεργες ώρες, καθώς η κυρία ισχυρίζεται ότι κάποιος έχει μπει στο σπίτι της και την έχει πειράξει».