Με κουστούμι αυτός, με μπλε φόρεμα εκείνη - Η πρώτη φωτογραφία Μαρίνας Πατούλη και Βλάσση Χολέβα μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με κουστούμι αυτός, με μπλε φόρεμα εκείνη - Η πρώτη φωτογραφία Μαρίνας Πατούλη και Βλάσση Χολέβα μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους

Μπορεί όλους αυτούς τους μήνες να επέμεναν πως είναι απλά συνεργάτες, ωστόσο οι αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly ήρθαν να διαψεύσουν τα λεγόμενά τους και αυτό γιατί τους τσακώσουμε στην παραλία της Μυκόνου να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά (δείτε εδώ τις φωτογραφίες). Ο λόγος φυσικά για την Μαρίνα Πατούλη και τον Βλάσση Χολέβα.

Η πλέον επιχειρηματίας μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Γιώργο Πατούλη, φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα, μιας και είναι αχώριστοι με τον σχεδιαστή ρούχων κι αυτό επιβεβαιώνεται από τις πολύ συχνές εξόδους τους.

Το ζευγάρι φαίνεται ευτυχισμένο και πλέον δεν κρύβει τον έρωτά του. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους μέσα από το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Μαρίνα Πατούλη το έριξε έξω ξανά με τον αγαπημένο της και με παρέα, με την ίδια να δημοσιεύει ακόμα μια φωτογραφία μαζί του.

Όπως βλέπουμε, εκείνη επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμα και τούλι, ενώ ο Βλάσσης Χολέβας ένα κουστούμι.

Η πρώτη φωτογραφία Μαρίνας Πατούλη και Βλάσση Χολέβα μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους

Η πρώτη φωτογραφία Μαρίνας Πατούλη και Βλάσση Χολέβα μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους
Instagram / Marina Patoulis

Όταν ο Χολέβας τραγουδούσε και πίσω του οι τουρίστριες ξεσάλωναν στο μαγαζί της Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη εδώ και μερικούς μήνες έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη Μύκονο, μιας και έχει ανοίξει το κατάστημά της με γυναικεία ρούχα (δείτε εδώ το χλιδάτο εσωτερικό του). Στο πλευρό της έχει φυσικά τον αγαπημένο της Βλάσση Χολέβα, με τον οποίο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν είναι ζευγάρι ή απλά φίλοι, το μόνο σίγουρο είναι πως ο ένας στηρίζει τον άλλον σε κάθε βήμα του.

Η καλοκαιρινή σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Μύκονος είναι γεμάτη με κόσμο που τριγυρνάει στα σοκάκια.

Κάπως έτσι, το βράδυ της Δευτέρας (8/8), ο Βλάσσης Χολέβας και η Μαρίνα Πατούλη βρίσκονταν στο μαγαζί, εκεί όπου ξέσπασε ένα ξέφρενο πάρτι, λίγο πριν το κλείσιμο. Ένα πλήθος γυναικών μπήκε στον χώρο και χόρευε, ενώ ο Βλάσσης Χολέβας τραγουδούσε. Μαζί τους φυσικά και η Μαρίνα Πατούλη, η οποία έχει ξεκαθαρίσει πως μέσα από το μαγαζί της θέλει να γνωρίζει όλο και περισσότερες γυναίκες με φιλοδοξίες και αυτοπεποίθηση.