Τζούλια Νόβα: "Μου έλεγε πως..." - Χρόνια μετά τον χωρισμό βγάζει στη φόρα κι άλλα άπλυτα του πρώην της, Γιάννη Μάρκου

Μην το ακούσει αυτό ο Γιάννης...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζούλια Νόβα:

O χωρισμός του μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας ήταν άκρως επεισοδιακός αφού είχαν πάρει σβάρνα τα κανάλια και... έριχναν "καρφιά" ο ένας στον άλλον. Δυο χρόνια μετά το γεγονός αυτό κι ενώ η Τζούλια Νόβα βρίσκεται στα καλύτερά τη αφού έχει φέρει στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, ωστόσο, στην κάμερα του Happy Day, με το που της δόθηκε αφορμή δεν δίστασε να τον αδειάσει για το τι της έλεγε και πως την έκανε να αισθανθεί όταν ήταν μαζί του.

Οι δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα

"Η πρώην σχέση μου μου έλεγε ότι δεν κάνω για μαμά κι ότι δεν θα γινόμουν ποτέ καλή μαμά οπότε όταν έμεινα έγκυος είχα κι αυτό στο μυαλό μου", δήλωσε μεταξύ άλλων ενώ αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την βάπτιση της μικρής.

Τι είχε σχολιάσει ο Γιάννης Μάρκου όσον αφορά την εγκυμοσύνη της Τζούλιας Νόβα

Ο πρώην σύντροφός της, είχε παραχωρήσει πριν από λίγους μήνες μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και σχολίασε την απόφαση του μοντέλου να κάνει ένα τέτοιο βήμα στην ζωή της.

«Η Τζούλια μου είχε εκφράσει ότι θέλει να κάνει παιδί, αλλά δεν αισθανόμουν ότι ήμουν έτοιμος για να το κάνω. Την εγκυμοσύνη της, την έμαθα από τα σάιτ. Τρόμαξα όταν το είδα. Λέω “είναι δυνατόν;” Μετά χάρηκα κιόλας, γιατί έκανε αυτό που ήθελε.

Έχει λίγο χρόνο γνωριμίας με τον άνθρωπο αυτόν πιστεύω, για να κάνει αυτό το βήμα. Δεν της έστειλα μήνυμα να της ευχηθώ, δε χρειάζεται. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα πάνε στο επόμενο βήμα. Πίστευα πως ήταν μια αντίδραση. Στην αρχή είχα συναίσθημα πολύ έντονο. Ένιωθα πειραγμένος και φάνηκε. Πλέον έχει περάσει καιρός και δεν υπάρχουν αγκάθια» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μάρκου.