''Είμαι σοκαρισμένος...'' - Η πρώτη αντίδραση του Χρήστου Σαντικάι μετά τη γέννα της Λάουρας Νάργες

Έχασε τα λόγια του έξω από το μαιευτήριο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σαν βόμβα έσκασε χθες το απόγευμα 21/9 η ευχάριστη είδηση ότι η Λάουρα Νάργες, έγινε επιτέλους μανούλα, αφού έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους με τον Χρήστο Σαντικάι. Ο ίδιος φανερά συγκινημένος μίλησε σήμερα στις κάμερες του Πρωινού μας έξω από το μαιευτήριο, αναφερόμενος στα συναισθήματά του, αλλά και στην εμπειρία της γέννας, όπως ο ίδιος την βίωσε δίπλα στη γυναίκα του.

Έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι η Νάργες είναι στο μήνα της, αφού και ο ίδιος ο Σαντικάι το είχε παραδεχθεί μπροστά στις κάμερες, έχοντας ζητήσει μάλιστα και μια μεγάλη χάρη από τον ατζέντη του, σε περίπτωση που η γυναίκα του γεννούσε ενώ ήταν ο ίδιος εν ώρα εργασίας.

Οι πρώτες συγκινητικές δηλώσεις του Σαντικάι μετά τη γέννηση του γιου του

Μιλώντας στις κάμερες του Πρωινού που τον περίμεναν έξω από το μαιευτήριο είπε:

«Πετάω, είμαι ερωτευμένος πολύ. Δόξα το θεό η Λάουρα είναι πολύ καλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό μας, που μας στήριξε πάρα πολύ, γιατί ήταν μια ιδιαίτερη εγκυμοσύνη. Είμαι σοκαρισμένος, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Η γέννα δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ήταν πάνω στις μέρες μας. Η γέννα πραγματοποιήθηκε με καισαρική, όποτε δεν μπόρεσα να είμαι μέσα».

Aυτό είναι το νέο τους σπίτι που θα στεγάσει τον γιο τους

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι είναι πια γονείς, και το το δωμάτιο του γιου τους είναι έτοιμο να τον υποδεχτεί.

Το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε πλήρως τους 9 μήνες εγκυμοσύνης και μια από τις βασικές αλλαγές, που έκαναν για να καλωσορίσουν το νέο μέλος ήταν να μετακομίσουν σε ένα νέο, από αυτό που συγκατοικούσαν διαμέρισμα. Μάλιστα για να προλάβουν, είδαμε τον τραγουδιστή να βάζει και εκείνος ένα χεράκι και στη συνέχεια τη Λάουρα να απολαμβάνει τη βολή της στο φωτεινό και μοντέρνο σαλόνι της.

Λάουρα - Σπίτι Νάργες - Σπίτι