«Έφυγες νωρίς» - "Ραγίζουν" καρδιές τα στεφάνια στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

Τα έστειλαν φίλοι και συνεργάτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έφυγες νωρίς» -

Σήμερα 22/9 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη και συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο το Α Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ αργότερα η σορός της θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, μετά τον όλο χαμό που δημιουργήθηκε με τις Αρχές (δείτε εδώ τι έγινε).

Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από την ζωή σε ηλικία 82 ετών πριν μερικές μέρες μετά από προβλήματα υγείας, ωστόσο θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα από τους ρόλους της.

Μάλιστα, νωρίτερα, η εκπομπή Πρωινό και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός βρέθηκε στο Α' Νεκροταφείο και είδαμε τα στεφάνια που της έχουν στείλει φίλοι και συνάδελφοι.

Τα στεφάνια στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

"Την Τρίτη θα σκορπίσουμε την στάχτη της"

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 21/9 ο Δημήτρης Σούρας και μίλησε για την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη. Ο γνωστός ψυχίατρος αποκάλυψε πως η τελευταία επιθυμία της ηθοποιού ήταν να σκορπίσουν τις στάχτες της.

«Αύριο στις 12 θα βρεθούμε όλοι για το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη μας Μάρθα Καραγιάννη. Στις 12:00, στο Α΄ Νεκροταφείο. Μόλις τελειώσει η τελετή μετά θα φύγει η σορός και θα την συνοδεύσουν η Ντόρα Δούμα και η Ελένη η γυναίκα μου. Θα πάνε στη Ριτσώνα, όπου θα γίνει η καύση. Μετά την καύση θα παραλάβω προσωπικά την στάχτη.

Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση να μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα, πιστέψτε με. Είμαι και συναισθηματικά φορτισμένος και άυπνος. Την Τρίτη, πιθανώς, θα πραγματοποιήσουμε την τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη. Θα μου επιτρέψετε αυτή τη στιγμή να μη σας πω ακριβώς τι θα γίνει. Θέλει μια διαδικασία για να σκορπίσουμε την στάχτη της, δεν είναι πάρα πολύ εύκολο. Θα γίνει αυτή η διαδικασία.

Όλα αυτά είναι γραμμένα από τη Μάρθα Καραγιάννη, είναι επιθυμίες της Μάρθας και εμείς, οι φίλοι της, οι κολλητοί της, δεν κάνουμε τίποτα άλλα από τις επιθυμίες της. Δεν ήταν άθεη η Μάρθα. Η Μάρθα σε όλη της τη ζωή έψαχνε να καλύψει τον Θεό. Τι γράφουν τα sites ότι ήταν άθεη; Απλά δεν ήθελε το τελετουργικό κομμάτι. Υπάρχουν άτομα που το δέχονται και άτομα που δεν το δέχονται. Η πιο δύσκολη στιγμή εσείς πιστεύετε ότι είναι όλα αυτά που περάσαμε. Η πιο δύσκολη στιγμή θα είναι η στιγμή της Τρίτης», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Σούρας.