Η Καινούργιου διέκοψε την ροή της Super Κατερίνας και τηλεφώνησε on air στην Βίκυ Καγιά - Τι συνέβη

Μετά την συνέντευξή της για το GNTM

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Καινούργιου διέκοψε την ροή της Super Κατερίνας και τηλεφώνησε on air στην Βίκυ Καγιά - Τι συνέβη

Πρεμιέρα έκανε πριν μερικές μέρες ο 5ος και ανανεωμένος κύκλος του GNTM, ο οποίος έχει αποσπάσει ωστόσο και αρκετά αρνητικά σχόλια, μερικά από τα οποία τα έκανε η Μαρίνα Πατούλη (δείτε εδώ τι είπε).

Έτσι λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης 22/9, η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη Φαίη Φώτου.

Η απάντηση της Καγιά στην Πατούλη και το τηλεφώνημα που δέχτηκε από την Καινούργιου

«Η κα Πατούλη; Που ήταν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου; Είναι ασφαλώς η γνώμη της και είναι δεκτή, από την άλλη το ότι δημιουργούνται τόσα συναισθήματα για αυτή την εκπομπή – αρνητικά, θετικά, κόντρες – εγώ μόνο καλά τα βρίσκω. Καλοσύνη της, εγώ δεν συμφωνώ μαζί της εννοείται. Αγαπάμε πολύ το GNTM και θεωρώ ότι κάνει πολύ καλά στα παιδιά που έρχονται να κάνουν καριέρα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει», απάντησε η παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας.

Μάλιστα, αμέσως μετά, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τηλέφωνο την Βίκυ Καγιά στον αέρα της εκπομπής, με την ίδια να απαντάει αμέσως στην παρουσιάστρια, με την πρώτη να της επισημαίνει μεταξύ άλλων πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Η απάντηση της Καγιά στα σχόλια της Χριστοπούλου

«Ο Γιώργος δεν έσκυψε κανένα κεφάλι, το κεφάλι του είναι πάντα ψηλά και είναι περήφανος.

Δεν ασκούμε κανένα είδος βίας και κανένα είδος bullying. Εμείς λέμε τη γνώμη μας σε οποιοδήποτε κορίτσι που πρέπει να το ξυπνήσουμε για να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αλλά εγώ δεν μπορώ να απαντάω κάθε εβδομάδα στα σχόλια του καθενός».